Onsdag
16 Jan 1 match
Onsdag
23 Jan 1 match
Söndag
27 Jan 1 match
Onsdag
30 Jan 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Onsdag
13 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Onsdag
20 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Onsdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Tisdag
05 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Christian Melin förlänger som tränare i damlaget!

28 mars 2018 11:33
Dam

Vi kan glädjande berätta att Christian Melin fortsätter som tränare för FCH Dam. Christian kom till föreningen säsongen 16/17 från Häljarps SK och är en mycket uppskattad ledare för damerna.


Vi ställde några frågor till Christian.

Vad var det som gjorde att du väljer att satsa vidare med FCH Dam?

 •  Jag trivs väldigt bra i klubben och med den satsningen som nu äntligen görs på damsidan i FCH så var det rätt så enkelt att svara ja när frågan kom. Sen är det även spelartyperna som jag gillar att arbeta med i FCH som fick mig att hoppa på. Nu får man verkligen vara med från början att bygga upp något riktigt bra eftersom vi alltid kommer vara 15-20 utespelare plus två målvakter på träningarna, som är en förutsättning. Vi som hoppar på detta tåg har en spännande tid framför oss och jag själv är mer taggad än någonsin precis som de spelare som skriver på är. 
  

Hur ser du på säsongen som gått?

 •  Jag är väldigt nöjd med tanke på förutsättningarna. Vi har haft bra spets i laget men bredden har saknats. Redan tidigt förra säsongen lovade vi varandra att kriga oss igenom denna säsong trots tunn trupp med vetskapen att det blir bättre till 18/19. Vi är en stark grupp som alltid reser oss trots diverse motgångar på vägen. 
  

Hur tror du FCH Dam kan ta nästa steg och göra en ännu bättre säsong 2018/2019?

 •  Det första steget är att träna ordentligt en hel försäsong och att fylla på truppen med rätt spelartyper som har attityden och den rätta viljan, samt att höja kvalitén på träningarna. Det finns även många duktiga tjejer i laget underifrån (F01-02) som damlaget kommer ha stor nytta av på både kort och lång sikt. Det krävs att man har spelare underifrån som kan fylla på varje säsong för att en satsning ska lyckas på lång sikt. Nu startar vi resan som ska ta oss till Allsvenskan senast 2022!
  

FCH är mycket nöjda med Christians förlängning och jobbar nu vidare med att bredda tränarstaben ytterligare.