Söndag
22 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Tisdag
14 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Duktiga målvakten Sofia Azelius kör vidare med FCH nästa säsong!

24 mars 2019 13:54
DAM

FCH fortsätter förberedelserna inför nästa säsong och presenterar idag nästa spelare som kör vidare säsongen 19/20, nämligen målvakten Sofia Azelius.


Sofia har gjort en fantastisk säsong i mål med flera avgörande insatser och växer som målvakt varje säsong. Trots sin unga ålder på 19 år har hon spelat många år i FCH och satsar alltså vidare!

Vi har pratat med Sofia om vad hon tycker om säsongen som varit och den som kommer:

Säsongen är nu slut men vi ser redan fram emot nästa där vi vill se dig ta ännu större steg, vad säger du själv om kommande säsong?

Det ska bli spännande att se hur det går med den fortsatta satsningen och det ska bli kul att se hur laget kommer se ut.

Hur summerar du din egen insats denna säsong, du har spelat många matcher och verkligen räddat laget flera gånger, och hur ska du ta det vidare inför 19/20?

Jag är över hela säsongen nöjd med min insats, men det finns såklart saker jag behöver jobba nästa säsong. För att ta vidare det till 19/20 ska jag fokusera på det som jag har gjort bra denna säsongen.

Vad tror du är viktigast för att FCH ska komma högre upp nästa säsong och utmana?

Jag tror det är viktigast att vi fortsätter ha hög närvaro på träningarna så att vi kan spela ihop oss mer och att vi fortsätter släppa fram lite yngre spelare som kan vara med och utmana om speltid.

FCH är såklart mycket nöjda med att Sofia satsar vidare och ser fram emot nästa säsong!