Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Auktioner för "BLÅ MATCHEN" – Stöd Barndiabetesfonden med FC Helsingborg!

2 februari 2024 14:22
Herr

Vi på FC Helsingborg är stolta över att presentera en spännande möjlighet att stödja "BLÅ MATCHEN," vårt initiativ för att bekämpa typ-1 diabetes. Genom att delta i våra auktioner har du chansen att göra en verklig skillnad och samtidigt lägga vantarna på unika prylar och upplevelser.


Vad är "BLÅ MATCHEN"?

"BLÅ MATCHEN" är en speciell händelse där FC Helsingborg spelar en match till förmån för Barndiabetesfonden. Denna match är inte bara en del av den spännande innebandysäsongen i Svenska Superligan, utan också en möjlighet att öka medvetenheten och samla in medel för en mycket viktig orsak. Varje år drabbas många barn av diabetes, och "BLÅ MATCHEN" är vårt sätt att göra en insats i kampen mot denna sjukdom.

Hur kan du delta?

För att stödja "BLÅ MATCHEN" har vi skapat auktioner där du kan buda på fantastiska föremål och upplevelser. Alla intäkter från auktionerna går oavkortat till Barndiabetesfonden och deras arbete för att hjälpa barn med diabetes och främja forskningen om sjukdomen.

Du hittar våra aktuella auktioner på vår Tradera-sida: FC Helsingborg på Tradera. Där kan du hitta signerade tröjor, biljetter till konserter och evenemang, övernattningar på fina hotell, restaurangpresentkort och mycket mer. Det är ett utmärkt tillfälle att förvärva unika prylar och samtidigt stödja en viktig orsak.

När är "BLÅ MATCHEN"?

I år spelas "BLÅ MATCHEN" den 7 februari kl. 19.00 på Idrottens Hus. Du kan köpa dina biljetter till matchen på följande länk: Köp biljetter här. Varje förköpt biljett bidrar med 40 kronor till Barndiabetesfonden, och du kommer också ha möjlighet att bidra på olika sätt under matchen.

Så se till att besöka vår Tradera-sida, lägg bud på de föremål och upplevelser som intresserar dig mest, och markera den 7 februari i din kalender för att inte missa "BLÅ MATCHEN." Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad i kampen mot typ-1 diabetes. Vi ser fram emot att ha ditt stöd och att se dig på matchen! 💙🏑👏