Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Måndag
22 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Lördag
02 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Tisdag
23 Nov 1 match
Söndag
19 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Torsdag
30 Dec 1 match
Onsdag
05 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match

Max Wahlgren förlänger

22 april 2021 10:25
Herr

Nästa steg i truppbygget är nu på plats när Max Wahlgren förlänger sitt kontrakt med två år.


Trots att ett år återstår på det nuvarande kontraktet väljer Max att redan nu förlänga det ytterligare. Sedan han kom tillbaka till FCH för en och en halvsäsong har han varit en av lagets viktigaste spelare. Att förlänga med spelare trots att man har säsonger kvar på kontraktet är något tränare Niklas Pålsson tycker är viktigt.

– Jag tycker det är viktigt att premiera de spelare som presterar på en riktigt hög nivå med nya avtal.

Två ny år för Max innebär att hans sejour i FCH blir hans längsta i en SSL-klubb. Han har representerat sju klubbar i SSL tidigare men bara stannat i en klubb i två säsonger. Att nu säkrat upp Maxs kvalitéer i fler säsonger är en viktig del i Pålssons lagbygge.

– Jag är otroligt glad att Max valt att förlänga sitt avtal redan nu vilket gör att vi vet att vi kan fortsätta bygga vårt lagbygge mot toppen. Max har under sina närmare två säsonger i FCH gått från klarhet till klarhet! Han tangerade i år sitt poängbästa i karriären med ett poängsnitt på hela 2,2 poäng per match!

Det är inte bara på plan Max har varit en viktig del av truppen utan Niklas Pålsson tycker även Max har en viktig del i att lära upp yngre spelare till att bli bättre SSL-spelare.

– Max är en riktigt vass offensiv spelare som bidrar mycket till det taktiska i sin formation, han har även visat sig vara extremt duktig på skolningen och mottagandet av de yngre spelarna i laget som växt otroligt mycket när dom spelat tillsammans med Max.

Huvudpersonen själv trycker på den bra stämningen i truppen som en av anledningarna till att han redan nu förlänger.

– Vi har väldigt bra stämning i vårt lag. Vi har inte alltid varit så många under säsongen men trots det varit väldigt starka. Sen fick vi in lite extra krydda och från det byggde vi laget och sammanhållningen. Efter det tycker jag att vi visat gång på gång under säsongen där vi vänt jobbiga lägen och underlägen, säger Max Wahlgren