Lördag
15 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Söndag
04 Dec 1 match
Onsdag
07 Dec 1 match
Söndag
11 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Torsdag
29 Dec 1 match
Onsdag
04 Jan 1 match
Lördag
07 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Söndag
29 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 1 match
Söndag
26 Feb 1 match
Tisdag
28 Feb 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 1 match

Max Wahlgren förlänger

22 april 2021 10:25
Herr

Nästa steg i truppbygget är nu på plats när Max Wahlgren förlänger sitt kontrakt med två år.


Trots att ett år återstår på det nuvarande kontraktet väljer Max att redan nu förlänga det ytterligare. Sedan han kom tillbaka till FCH för en och en halvsäsong har han varit en av lagets viktigaste spelare. Att förlänga med spelare trots att man har säsonger kvar på kontraktet är något tränare Niklas Pålsson tycker är viktigt.

– Jag tycker det är viktigt att premiera de spelare som presterar på en riktigt hög nivå med nya avtal.

Två ny år för Max innebär att hans sejour i FCH blir hans längsta i en SSL-klubb. Han har representerat sju klubbar i SSL tidigare men bara stannat i en klubb i två säsonger. Att nu säkrat upp Maxs kvalitéer i fler säsonger är en viktig del i Pålssons lagbygge.

– Jag är otroligt glad att Max valt att förlänga sitt avtal redan nu vilket gör att vi vet att vi kan fortsätta bygga vårt lagbygge mot toppen. Max har under sina närmare två säsonger i FCH gått från klarhet till klarhet! Han tangerade i år sitt poängbästa i karriären med ett poängsnitt på hela 2,2 poäng per match!

Det är inte bara på plan Max har varit en viktig del av truppen utan Niklas Pålsson tycker även Max har en viktig del i att lära upp yngre spelare till att bli bättre SSL-spelare.

– Max är en riktigt vass offensiv spelare som bidrar mycket till det taktiska i sin formation, han har även visat sig vara extremt duktig på skolningen och mottagandet av de yngre spelarna i laget som växt otroligt mycket när dom spelat tillsammans med Max.

Huvudpersonen själv trycker på den bra stämningen i truppen som en av anledningarna till att han redan nu förlänger.

– Vi har väldigt bra stämning i vårt lag. Vi har inte alltid varit så många under säsongen men trots det varit väldigt starka. Sen fick vi in lite extra krydda och från det byggde vi laget och sammanhållningen. Efter det tycker jag att vi visat gång på gång under säsongen där vi vänt jobbiga lägen och underlägen, säger Max Wahlgren