Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Tack Kristoffer Fält!

10 maj 2022 10:36
Herr

En av största FCH:arna genom tiderna lägger ner elitkarriären. Efter 11 säsonger i blåsvart slutar nu Kristoffer Fält.


Han kom till FCH redan 2008 från Röke. Få kunde nog tänka sig att backen med Willands som moderklubb skulle bli en av de mesta FCH:arna genom tiderna. När hans gärningar nu 14 år senare ska sammanfattas går det inte bara att göra genom statistik. Även om hans 365 match i högsta serien med FCH är imponerade, och gör att bara Linus Nordgren har spelat fler matcher för FCH. Kristoffer har även påverkat klubben och bidragit till ens position i innebandysverige genom fyra år som klubbchef. Han var med att utveckla mycket av den organisationen som idag står till grund för föreningen.

– FCH har givit mig extremt mycket, sportsliga framgångar, motgångar, vänner för livet och framförallt härliga minnen som jag bär med mig resten av livet. Stort tack till alla ledare, spelare, funktionärer och sponsorer för all support genom åren. Ett extra omnämnande till mina föräldrar, utan deras support hade jag aldrig tagit mig hela vägen till SSL och FCH, eller haft en sådan lång karriär, avslutar Kristoffer Fält om sin tid i klubben.

På plan var han känd som en av seriens mest hårdföra försvarare och gjorde vänsterhörnan till sitt revir. På sina 365 matcher blev det 81 poäng fördelat på 33 mål och 48 assist. Han lyckades även att tillbringa 250 minuter i utvisningsbåset.

– Det är mycket tråkigt att Kristoffer nu väljer att lägga ner elitkarriären. Men vilken imponerande karriär det har varit! Få personer har betytt så mycket för klubben både på och utanför plan som Kristoffer. Han har under många år varit en kulturbärare för herrlaget och kommer bli svår att ersätta. Vi önskar honom nu lycka till i framtiden med både karriären och familjen, kommenterar klubbchef Mattias Aamisepp.