Förlust mot FBC Engelholm!

17 november 2019 17:44
DAM

Det blev en trist förlust mot FBC Engelholm i Kungsgårdshallen efter att hemmalaget nollat FCH.

FCH åker på en utvisning 4,30 in i första perioden men FBC Engelholm lyckades inte få in första målet. Men när klockan står på 11,12 kommer istället 1-0 och detta resultat står sig perioden ut. I mittenperioden dröjer det till 7,09 innan nästa mål kommer och även denna gång är det hemmalaget som gör målet. Mindre än en minut efter sitter 3-0 av FBC Engelholm, tiden 8,06. FCH får sedan en chans till att reducera i powerplay då hemmalaget åker på en utvisning 14,07 men damerna lyckas inte få in bollen. Istället kommer 4-0 när klockan står på 17,26 och en tung uppförsbacke för FCH. 18,34 åker båda lagen på en varsin utvisning och får spela fyra mot fyra men inga mer mål görs i andra perioden. I tredje perioden går det fortsatt tungt för FCH och 5-0 kommer efter 6,25 och följs med 6-0 när klockan står på 10,44. FCH åker på en till utvisning 16,35 och här lyckas FBC Engelholm göra mål i powerplay, 7-0 tiden 18,19. FCH kom inte upp i nivå denna match och FBC Engelholm pressade högt och hade en bra målvakt.

Nästa match spelas borta mot Lönsboda IBK på fredag 22/11 kl 20,00. Välkomna dit!