Förlust i Skånemärsterskapen!

14 november 2017 14:22
DAM

Förra fredagen åkte damerna till Hässleholm för att spela åttondelsfinal mot Röke IBK! Det blev som vanligt en svår och till början jämn match men som tyvärr slutade med förlust.

Första perioden var jämn även om Röke IBK imellanåt fick till en stor press! Båda lagen hade målchanser, men det tog ändå till 17.44 innan första målet kom. Tyvärr var det hemmalaget som gjorde det, 1-0 efter första perioden. I period två tog det inte lång tid för Röke IBK att utöka sin ledning, 2-0 kom 4.57. FCH pressade på bra och hade en del chanser och 12.18 kom 2-1. Målet gjordes av Sofi Persson med pass från Lovisa Smedmark. Inga fler mål i period två och en sista avgörande period väntade. 9.19 gör hemmalaget 3-1 och redan efter 11.21 kom 4-1. Här kändes det tungt för damerna, som har svårt att sätta de chanser de får. 15.30 kommer äntligen 4-2 och det kändes som match igen! Tyvärr får Röke IBK in sista målet, 5-2 när klockan står på 17.29. i PP. Skottstatistiken slutade 19-17.

Nu tar damerna nya tag inför serien istället, nästa match spelas fredag 17/11 då det är hemmamatch mot IK Stanstad.