Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Ny träningsmatch ikväll för herrarna

18 september 2020 11:24
Herr

Träningsmatchandet rullar på för herrarna. Ikväll väntar ett möte mot Malmö FBC i Helsingborg Arena.


I den femte träningsmatchen kom första förlusten mot Pixbo. När det ikväll är dags för den sjätte matchen står Malmö FBC som motståndare på andra planhalvan. Malmö är nykomling i Allsvenskan efter att senaste säsongerna åkt hiss mellan Allsvenskan och division 1. Just träningsmatcher mot Malmö FBC har blivit en vanligt förkommande tillställning på försäsongen. Senast lagen möttes 2018 vann FCH med 7-3 och året innan med 8-6. Medans 2016 var det Malmö som stod som segrare med 6-4.

Det blev som sagt förlust senast mot Pixbo med 9-7 trots att man hade en 7-5 ledning med nio minuter kvar. Även om det blev förlust i slutändan kunde tränare Niklas Pålsson hitta ljusglimtar.

”Vi fick en bra känsla mot Pixbo i det stora hela. Sen vill man aldrig tappa en ledning på slutet vilket gör att vi får jobba vidare för att vinna dom matcherna framöver istället."

Han vet även vad han vill ha ut av laget under kvällens drabbning.

”Powerplay och boxplay ser bra ut och är något vi jobbar mycket med, det vill vi även ha 100% stäm i ikväll! Vi har 2 veckor och två matcher kvar, dom ska vi använda på bästa sätt!”

FCH saknar fortfarande Mattias Andersson och Oliver Windfeldt som är på skadelistan. Däremot är Mikkel Christensen återställd från skadan han ådrog sig i första träningsmatchen mot Fagerhult. Dessutom kan man ikväll för andra matchen i rad sen ännu en Nordgren i FCH. Det handlar om Linus Nordgrens storebror Patrik Nordgren som just nu testar med laget.

Fortfarande gäller ingen publik i Helsingborg Arena. Därför sänds matchen här