Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Köp VIP-biljett till Helsingörsmatchen

16 februari 2024 12:26
Herr

Häng med på en grym VIP-upplevelse när FC Helsingborg möter AIK den 2 mars i Helsingör Hallen! Vi har ett schysst VIP-paket som ger dig grymma grejer för en toppendag med massa action och skoj.


För bara 695 kr får du en VIP-biljett som ger dig superplatser i arenan. Plus, en skön båtresa tur och retur till Helsingör och buss till och från hallen. Du kan bara luta dig tillbaka och njuta medan vi fixar allt det där åt dig.

När du kommer till VIP-området blir du välkomnad med bubbel för att komma i stämning. Du kan hänga avslappnat och snacka med andra VIP-gäster innan maten kommer på bordet.

Innan matchen kör igång blir det matdags! Du får tre smaskiga smörebröd och två härliga drycker för att hålla dig mätt och glad. För barnen finns ett specialpaket för bara 249 kr, med dryck och en dansk pølse, så hela familjen kan haka på och ha kul.

Du kan enkelt betala från FCH, så du behöver inte oroa dig för att ha pengar på plats. Skicka ett mail till [email protected] för att anmäla dig senast tisdag 27 februari. Kom ihåg att bokade paket inte kan avbokas, så fixa din plats i tid för denna grymma upplevelse. Vi ser fram emot att hänga med dig på en riktigt grym matchdag!