Storförlust mot IBK Landskrona!

9 februari 2020 09:21
DAM

Det var jämnt i en period innan hemmalaget växlade upp och FCH åkte på ännu en förlust.

I första perioden spelade FCH bra och hade en hel del målchanser, men det var hemmalaget som gjorde första målet 16,49. Efter detta mål trycker FCH på men lyckas inte få in bollen i mål. I andra perioden är det mycket spel fram och tillbaka men det är IBK Landskrona som utökar sin ledning när klockan stod på 6,42. 8,28 kom 3-0 och innan andra perioden var slut stod det 4-0, tiden 15,23. Tung andraperiod men den tredje skulle bli ännu tyngre. I tredje perioden var hemmalaget otroligt effektiva och satte sina chanser. 5-0 kom redan efter 4,34 och av bara farten kom 6-0 tiden 4,50. Efter detta tar FCH en timeout i ett försök att stoppa IBK Landskronas målproduktion. Det hjälper tyvärr inte alls då 7-0 sitter när klockan står på 5.21. Och de är inte nöjda här utan redan 5,41 gör de 8-0 och FCH har några tunga minuter bakom sig att försöka hämta upp och avsluta snyggt. 7,54 drar FCH på sig en utvisning men lyckas hålla hemmalaget borta från att göra mål i powerplay. Istället kommer tröstmålet när klockan står på 10,25 då Josefine Fahtz Lundmark, som står bakom mål, hittar fram till Caroline Holmgren i slottet som sätter 8-1 snyggt på backhand i krysset. Detta är det sista som händer målmässigt och matchen slutar 8-1. Jobbig match för FCH där de inte kommer upp i sin nivå och ett hemmalag som är skickliga på spelvändningar.

Nästa match spelas hemma mot FBC Engelholm redan på tisdag 11/2 kl 20,00 i Arena B. Välkomna dit!