Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Tack Willands IBK!

24 februari 2022 12:23
Herr

FCH vill lyfta fram de klubbar runt om i Skåne som varit med och bidragit till spelarna i vårt herrlag lite extra. Idag riktar vi extra uppmärksamhet till Willands IBK som fostrat Kristoffer Fält och Jonathan Nilsson.


Willands IBK grundades 1995 i Fjälkinge strax utanför Kristianstad. 2014 slogs klubben ihop med Kristianstad IBS och blev Willands IBK Kristianstad. Idag har klubben först och främst fokus på ungdomsverksamheten. Dessutom vill man vara en klubb som är med och bidrar till innebandyutvecklingen i Kristianstad regionen. Man vill att innebandyn ska växa som sport och då inte bara inom den egna föreningen. Denna säsong har Willands ca 220 medlamar fördelade på sex ungdomslag, ett motionslag och representationslagen där herrarna är i division 4 och damerna i division 2.

Willands har genom åren fått fram talangfulla spelare som nått hela vägen till landslag eller SSL. I dagens FCH finns två spelare med Willands som moderklubb, Kristoffer Fält och Jonathan Nilsson. Hör vad de har att säg om hur de började spela innebandy en gång i tiden i intervjuerna bredvid. Dessutom har förre FCH-kapten Karl-Johan Ireaus (tidigare Nilsson) och Wilma Titusson som nu spelar i SSL för IBK Lund Willands som moderklubb.

Under de senaste säsonger har vi FCH försökt att bygga ett lag i SSL med en lokal skånskprägel. I dagens trupp har vi 12 olika skånska klubbar som varit med och tagit fram SSL-spelare. Det är något vi vill uppmärksamma och hylla. Därför vill FCH nu när alla restriktioner släppt bjuda in alla skånska innebandyspelare på match i SSL! Den 26/2 kl 15:00 spelar FCH mot Hagunda i Helsingborg Arena och då får alla som spelar innebandy i Skåne komma in helt gratis. Det räcker att du dyker upp i matchtröja, klubbkläder eller har ett medlemskort från din klubb att visa upp så kommer du in gratis på matchen.

Vill ni komma flera stycken från en förening eller ett lag kan ni förboka gruppbiljetter genom att skicka ett mail till [email protected].