Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Andreas Lindström ny klubbchef

9 april 2024 14:11
Föreningen

Till nästa säsong kommer FCH ha en ny klubbchef på plats i form av Andreas Lindström.


Det är kanske ett namn som ringar bekant i FCH öron så är det inte konstigt. Med 84 matcher i SSL med FCH mellan 03-07 gjorde han 25 poäng. H

Andreas Lindström, 38, tar med sig en välfylld ryggsäck av erfarenheter till sin nya roll i FCH. Som före detta spelare i klubben, med meriter som inkluderar spel i SSL och professionella sejourer i Schweiz och Danmark, finns det en gedigen innebandykunskap.

Varför klubbchef i FCH? Lindströms engagemang för FCH och hans bakgrund inom marknad och försäljning är kärnan i hans beslut att ta sig an rollen som klubbchef. "Att få möjligheten att återvända till min moderförening och bidra till dess framgångar och utveckling är en ära. Jag är här för att bygga vidare på vårt arv och skapa nya framgångar för FCH," säger Lindström.

Utmaningar och målsättningar Lindström pekar på de ökade utmaningarna i att engagera ungdomar i idrott som en central punkt för FCH:s framtida strategi. "Vårt mål är att fortsätta växa som klubb, locka fler medlemmar och främja innebandyn bland barn och ungdomar. Vi siktar på att skapa starka samarbeten inom Helsingborgs idrottsliv för att uppmuntra till idrottande."

Med blick på herrlagets framtid i SSL och den övergripande utvecklingen av klubbens verksamhet, inklusive para-satsningar och damlaget, är Lindström optimistisk. "Det är en spännande tid för FCH, och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med alla inblandade för att uppnå våra gemensamma mål," avslutar Lindström.

Andreas kommer att tillträda sin tjänst den 1 maj samtidigt som nuvarande klubbchef Fredrik Ahlin kommer lämna 31 maj.

FC Helsingborg välkomnar Andreas Lindström till FCH och passar på att tacka Fredrik Ahlin för hans arbete för klubben senaste året.