Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Inför hemmapremiären i SSL

24 september 2021 10:38
Herr

Imorgon är det äntligen dags för hemmapremiär i SSL. Efter gårdagens förlust i Svenska Cupen blir det också lite revanschkänslor mot Växjö.


Igår blev det förlust i Svenska Cupen och kvartsfinal 1 mot Växjö. Men redan imorgon är det chans till revansch när smålänningarna återigen får sätta sig i bussen och åka söder ut. I gårdagens match vilades Jonathan Edling, Linus Nordgren, Max Wahlgren och Kristoffer Fält. De fyra är tillbaka och redo för att ta revansch och ge FCH de tre första poängen i årets SSL.

Det brukar bli jämna tillställningar när FCH och Växjö möts. I SSL sammanhang har lagen mötts 30 gånger under 10- och 20-talet. Av de 30 matcherna har FCH vunnit 16 och Växjö 14. På de sex senaste matcherna har dessutom lagen vunnit varannan gång. Med tanke på att Växjö vann igår borde det betyda goda chanser för en FCH seger imorgon.

I SSL-premiären åkte FCH på stryk uppe i Falun medans Växjö tog tre poäng hemma mot Mullsjö. Där gjorde man en stark comeback efter att legat under med 3-0 efter bara sex minuter.

Tränare Niklas Pålsson är revanschsugen efter gårdagensförlust och tror på en mer fartfylld tillställning imorgon.

– Förlust första matchen, båda lagen spelade samlat och stabilt. Jag tror på en mer fartfylld tillställning imorgon där det kommer märkas att det är en riktig sexpoängsmatch.

Vi är laddade för revansch och kommer göra vad som krävs för en seger i hemmapremiären!

Det är matchstart 15:00 i Helsingborg Arena. Billigast ser du matchen genom att bli medlem i #viärfch. Då ser du samtliga matcher för bara 49 kr/månaden.

Det råder fortfarande restriktioner för publik på idrottsevenemang och därmed kan vi som mest ta in 600 åskådare. Läs mer här vad som gäller för publik.