Vinst mot Willands IBK!

8 oktober 2018 11:50
DAM

Efter helgens hemmapremiär stod damerna som segrare mot Willands IBK med 5-3!

1-0 kom 5,11 genom en fin löpning från backplats av Erica Mexnell, som får bollen, driver upp och passar över till Felicia Ekman som sätter i bollen i öppet mål. Mycket snyggt! Willands IBK gör dock snabbt 1-1, redan två minuter efter. Men i första perioden var det verkligen spel fram och tillbaka och tiden 8,05 passar Wilma Holmkvist in till Frida Björk i målområdet som sätter dit den med backhand. Men Willands IBK viker inte ner sig när FCH gör mål utan verkar snarare bli taggade av det då de tiden 8,49 gör 2-2. Inte långt därefter får Angelica Forsborn bollen och driver framåt och över med bollen på vänstersidan och avlossar ett skott som sitter snyggt i krysset. Men, kvitteringen kommer återigen snabbt, 10,03 gör bortalaget 3-3 och det resultatet håller perioden ut. I period två blir det lite lugnare och FCH tar tag i spelet och släpper inte in Willands IBK lika mycket i matchen. Det blir bara ett mål denna period och lyckligtvis är det hemmalaget som gör det. 8,06 är det Wilma Holmkvist som sätter 4-3 med pass av Lovisa Smedmark. Även sista perioden blir målsnål även om båda lagen har en del chanser. 9,27 avgör FCH matchen med 5-3, återigen mål av Wilma Holmkvist från högerkanten, med pass från Frida Björk.

En skön vinst för damerna och nästa match spelas borta mot IK Stanstad lördagen 13/10 kl 14,00!

Priserna som matchen lirare gick till Emma Pedersen från FCH och Emely Linderoth från Willands IBK, och är sponsrade av Isover i samarbete med Kattvik Design!

ISOVER – En marknadsledare med lång historia! Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Saint-Gobain Sweden AB är företaget bakom varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Företaget ingår i den franska Saint-Gobain-koncernen med mer än 179 000 anställda. I Sverige bidrar ca 850 anställda till en omsättning på drygt 3 miljarder SEK. Saint-Gobain utvecklar och tillverkar produkter och lösningar som är viktiga ingredienser för allas vårt välbefinnande och för vår framtid. De finns överallt i våra boenden och i vårt dagliga liv; i byggnader, transportmedel, infrastruktur och i många industriella tillämpningar. De erbjuder komfort, prestanda och säkerhet samtidigt som de tar sig an utmaningar som hållbart byggande, resurseffektivitet och minskad klimatpåverkan.