Tung uddamålsförlust mot IBK Landskrona!

18 november 2018 18:17
DAM

Igår spelade FCH mot topplaget IBK Landskrona, och det blev återigen en jämn match mot detta lag!

Det såg sannerligen bra ut då FCH fick ett powerplay redan när klockan stod på 3,48. Och detta utnyttjar FCH på bästa sätt genom att Wilma Holmkvist sätter 0-1 efter en retur på Angelica Forsborns skott, tiden 5,27. Resten av perioden slutar mållös och det dröjer till 13,28 in i andra perioden då IBK Landskrona kvitterar genom ett lågt skott vid målvakt Sofia Azelius bortre stolpe. Även denna perioden är målsnål och i tredje perioden drabbas FCH av en utvisning i minut 10, samt ytterligare en utvisning när klockan står på 12,10. En fin chans för hemmalaget att ta ledningen och 13,32 sätter de 2-1 genom ett snyggt skott rakt upp i krysset. Här är det fortfarande långt kvar tills matchen är över, och tiden 15,55 tar FCH en timeout och försöker få till ett mål men förgäves. Matchen slutar 2-1 till IBK Landskrona.

En målsnål match som tyvärr inte gick FCH:s väg, men på söndag är det dags för revansch då IBK Lund kommer på besök till Helsingborgs Arena, välkomna dit!