Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Måndag
22 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match

Oliver Bellman klar för SSL

5 maj 2021 12:00
Herr

Herrarnas senast nyförvärv plockar man in från Allsvenska Åstorp/Kvidinge. Det handlar om den 19-årige backen Oliver Bellman.


För Oliver blir FCH ingen ny bekantskap. Han tillhörde FCH:s ungdomssektion under fyra år innan han gick till Åstorp/Kvidinge 2017. Där har det blivit spel i både division 1 och i Allsvenskan. Senaste säsongen blev det 10 poäng från backplats på 21 spelade matcher. Hans bästa notering i landets näst högsta serie.

Oliver är en spelare som passar bra i klubbens tänk med att ha ett lag med lokala förmågor. Olivers karriär tog sin början i VV84 innan han gick till FCH. Att han nu kommer tillbaka är tränare Niklas Pålsson nöjd med.

– Vi är väldigt glada att vi fortsätter att rekrytera in de mest lovande lokala spelarna som på sikt kommer vara starkt bidragande i FCH. Oliver är en spelskicklig back med bra blick för spelet som kommer bli väldigt spännande med tiden i SSL.

Oliver själv ser framemot utmaningen i att spela i SSL och ta nya kliv i sin utveckling.

– Det känns bra att vara klar för FCH. Jag tror detta är rätt steg att ta för min utveckling. Jag har dessutom fått bra intryck av både gruppen samt ledare och FCH:s häftiga satsning framöver verkar spännande och det vill jag vara en del av.

Vi önskar Oliver varmt välkommen tillbaka till FCH!