Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Inför träningsmatch mot IBK Lund

18 augusti 2021 11:47
Herr

Efter storseger senast mot Jönköping är det nu dags för tredje och sista träningsmatchen innan Svenska Cupen har premiär nästa vecka. Motståndare är IBK Lund.


Försäsongen rullar vidare mot IBK Lund i Helsingborg Arena. De två första matcherna har bjudit på en uddamålsförlust mot Mullsjö och en storseger mot Jönköping. När herrarna spelar sin tredje och sista träningsmatch ger man många av de yngre i truppen chansen samtidigt som några av de rutinerade får spelledigt. Det kommer att bli chansen att se hararnas två senaste nyförvärv på plan för första gången. Både Philip Kämpe och Marcus Wikström kommer att starta i en tredjefemma. Dessutom är Linus Persson från utvecklingslaget med i matchtruppen. Saknas gör istället de rutinerade spelarna Max Wahlgren, Linus Nordgren, Jonathan Edling, Daniel Johnsson och Linus Malmström.

Motståndarna IBK Lund spelar till vardags i division 1 och har de senast åren varit ett topplag med ambition på att gå upp i Allsvenskan. De ledde division 1 förra säsongen innan serien avslutades pga Covid-19. Laget har även övertygat hittills på försäsongen med att spelat lika mot Höllviken som åkte ur SSL förra året samt vunnit mot Warberg som kvalade mot SSL förra säsongen.

För att se matchen behöver du vara på plats i Helsingborg Arena. Med Covid-19 restriktioner får det bara vara 300 i publiken, därför behöver du förboka din biljett. Det gör du via detta formulär.