Söndag
18 Nov 1 match
Tisdag
18 Dec 1 match
Onsdag
26 Dec 1 match
Söndag
06 Jan 1 match
Tisdag
08 Jan 1 match
Lördag
12 Jan 1 match
Onsdag
16 Jan 1 match
Onsdag
23 Jan 1 match
Söndag
27 Jan 1 match
Onsdag
30 Jan 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Onsdag
13 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Onsdag
20 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Onsdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Tisdag
05 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Gammal FCH:are tillbaka i damtruppen & en kontraktsförlängning!

14 maj 2018 11:42
DAM/JAS

FCH har gjort klart med ett nyförvärv till damlaget och det är ingen mindre än Julia Sfaiter som kommer tillbaka till FCH. Julia lämnade FCH för ett par säsonger sedan och har sedan dess spelat i IBK Landskrona. Här får FCH tillbaka en hård och stark back som aldrig ger upp, Julia är en spelare man verkligen vill ha i sitt lag.


Vi ställde lite frågor till Julia: Välkommen tillbaka till FCH, vad var det som gjorde att du väljer att göra comeback här?

Tack! FCH är hem för mig. Jag känner nu att jag vill komma hem och landa då jag pendlat privat en längre tid. Sedan bidrar satsningen som görs nu och därmed är valet mer självklart.

Hur ser du på satsningen som görs på damlaget i FCH?

Det känns väldigt positivt och rätt i tiden. Jag vill vara med på den resan!

Vad har du för mål inför säsongen 18/19?

Mitt mål är att bygga och utveckla en stark trupp med bra gemenskap och samhörighet. Jag tror mycket på gruppdynamik, att alla får en betydelsefull och tydlig roll. Då är allt möjligt i lagsport. Serien är ännu jämnare i år och med tanke på förra säsongens jämna matcher överlag tror jag vi kommer tillhöra toppen den här säsongen. Dessutom vet jag att FCH har störst vinnarskallar i hela serien och det kommer man oftast långt på.

Det är ju en hel del spelare i laget som du spelat med innan, men vad tycker du om laget så här långt?

Det är en bra mix av stommen i laget som bidrar med rutin och samtidigt en del nya spelare som kan tillföra perspektiv och bredd.

Klar för nästa säsong är även vår duktiga målvakt Ida Bäckman. Ida tog ett uppehåll från innebandyn men var tillbaka förra säsongen när suget var tillbaka! Ida är en stabil och bra målvakt som har gjort många fantastiska matcher under åren i FCH. 

FCH är mycket glada över att Julia är tillbaka samt att Ida vill fortsätta satsa vidare i damlaget.

Sen har vi tyvärr en spelare som inte kommer spela vidare i damlaget.

Nathalie Britzén Bengtsson, som är en duktig och talangfull forward med en snabbhet inte många hänger med, har valt att testa lyckan i Munka-Ljungby IBK. Nathalie gjorde 15 poäng (8+7) på 18 matcher. Vi önskar Nathalie lycka till och du är alltid välkommen tillbaka till FCH!