Söndag
22 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Tisdag
14 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Nicklas Lidholm och Jonathan Skoglösa förlänger med FCH

9 maj 2019 19:52
Herr

Kapten Nicklas och assisterande kapten Jonathan har valt att förlänga med FCH inför kommande säsong. Detta är mycket glädjande nyheter och något som innebär att FCH behåller stora delar av truppen inför kommande säsong. Jonathan går, i och med sitt nya avtal, in i sin åttonde säsong för klubbens seniorlag, och Nicklas strax där bakom på sitt sjunde. Det är med andra ord två mycket meriterade grabbar som väljer att fortsätta sin satsning i den blåsvarta dräkten.


Sportgruppen säger följande om sina senaste förlängningar: I Nicklas och Jonathan har vi två hårt arbetande spelare som verkligen vet vad det innebär att klä sig i den blåsvarta dräkten. Båda spelarna har varit i föreningen länge är har under många år varit viktiga för våra slutspelsplaceringar. Både på och utanför planen visar dem goda ledaregenskaper och båda två bidrar med erfarenhet, energi samt poäng. Att både Nicklas och Jonathan kan spela back som forward är också det ett stort plus. Vi är mycket nöjda över att ha säkrat dessa båda herrar till kommande säsong!

Hur går tankarna kring nästa säsong? J: De är inspirerade. Jag ser fram emot att få vara med på resan vi påbörjade under förra säsongen. I mina ögon har vi något bra på gång, och det vill jag vara en del av. Känslan och stämningen i gruppen är bättre än på länge, och det tror jag kommer ge positiva resultat. N: Inspirerande. Det ska bli både kul och spännande att fortsätta lagbygget som vi påbörjade förra säsongen. Det kommer bli mycket nytt för många av oss, bland annat sättet vi tränar på och sättet vi spelar på. Saker som Niklas började implementera redan förra säsongen men som ska bli bättre under en lång försäsong. Niklas Pålsson är ny huvudtränare, vad kommer det innebära för FC Helsingborg? J: Niklas kommer med sin tydlighet och ärlighet se till att gruppen blir mer homogen och målmedveten. Tillsammans med Pålle har han tagit fram ett spelsystem som vi alla tror på och står bakom. I slutändan leder det, förhoppningsvis, till att laget tar fler poäng, och placerar sig bättre. N: Som jag var inne på lite innan så kommer det dels ske förändringar i vårt spelsystem och dels i hur vi tränar och uppför oss på träning, det kommer bli ett extremt hårt jobbande och aggressivt FCH. Niklas är mer av en emotionell ledare än vad vi är vana vid vilket jag tror kommer smitta av sig och gynna oss.

Vad vill du kunna bidra med säsongen 19/20? J: Jag kommer att bidra med rutin, engagemang och ledarskap. Med lite tur kan jag bidra med några poäng utöver det. N: Då jag är en av få som är på rätt sida 30-strecket vill jag givetvis dela med mig av den erfarenhet jag samlat ihop mig och vara en ledare av och på planen. Sedan hoppas jag på att kunna bidra med mer poäng än föregående säsong.

Vad kommer krävas för att säsongen 19/20 ska bli bättre än säsongen 18/19? J: Framförallt krävs det att alla drar åt samma håll, att vi har bättre tydlighet och kommunikation. Vi behöver ställa högre krav på varandra, och det börjar redan nu under försäsongen. Sedan behöver vi bli bättre på att stänga matcher, och framförallt vinna mot rätt lag. N: Att alla bidrar till att lyfta och pusha varandra på både match och träning. Det är laget FCH som ska göra det nästa säsong.