Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Måndag
22 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Lördag
02 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Tisdag
23 Nov 1 match
Söndag
19 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Torsdag
30 Dec 1 match
Onsdag
05 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Tisdag
25 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match

Andreas Lindholm skriver på för två nya år

16 mars 2019 15:05
Herr

Förra säsongen kom han från division ett som en okänd spelare. Men redan i sin första match presenterade han sig för Helsingborgs publiken. Sedan den matchen har det bara rullat på i vad som måste beskrivas som en framgångssaga.


På två säsonger har det blivit 63 matcher i den blåsvarta-tröjan och totalt har han gjort imponerande 83 poäng fördelat på 42 mål och 41 assist. På bara två säsonger har han gått från okänd till etablerad SSL-stjärna och nu är Andreas Lindholm klar för ytterligare två säsonger i FCH Helsingborg.

Du har valt att stanna i FCH ytterligare två säsonger, vad gjorde att du förlängde kontraktet? – FCH visade tidigt intresse för att dem ville förlänga med mig, vilket såklart är jättekul och dem visar sin uppskattning till vad jag kunnat bidra med, jag trivs fantastiskt bra i både staden och laget såklart. Vilket är två starka orsaker. Sen har jag fått svar på dem frågorna jag haft och jag tror på den satsningen vi nu har påbörjat och känner att jag vill fortsätta vara en bidragande faktor kring FCH:s framgång.

Var det ett svårt beslut? – Beslutet var inte så svårt i slutändan, jag och Fredrik Azelius (sportchef reds. anm) har haft en bra dialog sen slutet av oktober.

Vad har du för målsättningar med din egna innebandy och med laget? – Målsättningen är att lira slutspel nästa år och så får vi se hur långt vi räcker till där – För min egna del hade varit kul att fortsätta bidra och utvecklas som innebandyspelare, vill fortsätta att öka min poängproduktion för varje mål. Sen hade en landslag chans aldrig varit fel att få. Men det måste jag först visa att jag är värd!

Vilket är ditt favorit ögonblick under dina två säsonger i FCH?

  • Min debut med två mål är svårslagen inför så mycket publik! Annars är det segern mot Falun i år hemma som var väldigt rolig att spela! Sen hade jag inte tackat nej till att lira alla matcher som den inramningen som blir i Helsingör varje år.