Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Inför match – Warberg, Svenska Cupen

11 september 2021 11:02
Herr

Efter att enkelt ha avfärdat Höllviken i den andra omgången av Svenska Cupen blir det nu nytt dubbelmöte mot Warberg. Första matchen imorgon, 12/9, uppe i Halland.


FCH klev in i den andra omgången av nya Svenska Cupen. De började med Skånederby mot Höllviken. Höllviken som åkte ur SSL tidigare i år hade inte mycket att sätta emot FCH som vann första matchen med 12-6 och andra med hela 10-0. Totalt 22-6 och avancemang till omgång 3 och nytt allsvenskt motstånd.

Warberg är en av innebandy Sveriges mest klassiska klubbar men har under de senaste åren varit i Allsvenskan. Förra säsongen kvalade man uppåt men missade i sista omgången mot Hagunda. Inför denna säsong har det varit ganska stor spelar omsättning. Bland de mest märkbara tappen är backen Filip Kalentun till Pixbo och att poängspelaren Robin Blåberg slutat. På pluskontot hittar man Nico Mutter från Schweiz och den norska legendaren Willy Fauskangers son Sander Fauskganer. Även på tränarsidan har det hänt grejer. Johan Astbrandt, med förflutet som spelare i FCH, har klivit in efter att under förra säsongen lämnat Linköping. Warberg tog sig vidare efter att segrat mot Malmö i förra omgången med 6-0 0ch 4-3.

I FCH saknas bara Daniel Johnsson som dras med en lunginflammation och hoppas vara i spel kommande vecka. Annars ska det vara samma trupp som tog sig vidare mot Höllviken.

Matchen börjar 17:00 uppe i Varberg. Matchen sändes på sportbladet.se och kräver att man har ett Aftonbladet plus-konto.