Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Tillsammans För en Grönare Framtid: FCH Satsar på Solar Park

7 mars 2024 15:43

FC Helsingborg tar ett stort steg mot hållbarhet genom Solar Park. Detta initiativ är en del av klubbens långsiktiga strategi för att minska sin miljöpåverkan och främja förnybar energi. Tillsammans med sina hållbarhetspartners har FCH investerat i solenergi och skapat en möjlighet för både klubben och dess supportrar att bidra till en grönare framtid.


Genom en swish-kampanj bjuder FCH in supportrar, företag och privatpersoner att bli delaktiga i Solar Park-projektet. För varje 3000 SEK som samlas in kommer en ny solpanel att installeras, vilket inte bara ökar parkens kapacitet utan också genererar kontinuerlig avkastning för klubben. Öresundskraft har redan stöttat initiativet genom att investera i 17 solpaneler, och FCH strävar nu efter att dubbla detta antal med ytterligare partners.

Att stödja Solar Park är en möjlighet för både företag och enskilda att göra en konkret insats för miljön samtidigt som de stödjer sin favoritklubb. Genom att gå samman och investera i solenergi visar vi att vi kan göra skillnad tillsammans. För de som vill bidra finns möjligheten att swisha en valfri summa till 123 263 76 76 med referensen "Solar Park". Företag som är intresserade av att gå in och köpa solpaneler uppmanas att kontakta Fredi på [email protected] för mer information.

Läs mer på solarpark.se