Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Välkommen Amadeus Carlström!

9 maj 2023 11:19
Herr

Nästa talang som väljer att skriva på för Herrlaget är Amadeus Carlström som även han kommer närmast från Växjö.


Truppen till nästa års SSL fortsätter att fyllas på och vi är glada att idag kunna presentera den 19-åriga talangen Amadeus Carlström som närmast kommer från Växjö. Amadeus började sin innebandykarriär i Lessebo och gick sen vidare till Hovshaga innan det blev Växjö 2019. Det blev debut med en match i SSL 2021 och förra säsongen varvade han spel med Växjös utvecklingslag i division 2 med spel i SSL. Totalt blev det 19 grundseriematcher och 10 slutspelsmatcher i SSL. I division 2 blev det 34 poäng 18 matcher. Nu fortsätter satsning i Helsingborg med FCH.

– Det känns bra att skriva på för FCH. Jag har en bra känsla för både klubben och laget så det ska bli kul, kommenterar Amadeus om att ha skrivit på för FCH.

Amadeus är en offensiv spelare i grunden och ska göra mycket poäng och beskriver sig som en spelare som älskar att vinna.

– På plan skulle jag beskriva mig själv som en fartfylld spelare som gärna tar avslut. För mycket vinnarskalle och bidrar alltid med de jag kan för att vinna.

Han känner att ett miljöombyte kommer gynna den framtida utvecklingen och har sedan tidigare bra koll på sitt nya lag.

– Det ska bli kul med ny miljö och spela med duktiga gubbar. Har haft en bra känsla och har gillat så FCH spelar innebandy så ska bli kul att testa på det också och tror det kommer passa mig bra. Mina mål med innebandyn är väl inte så mycket mer än att bli så bra som möjligt och att få vinna något SM guld, avslutar Amadeus.

Vi är mycket glada att kunna hälsa Amadeus varmt välkommen till Sundets Pärla och FC Helsingborg!