Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

En vecka kvar till premiär – ” Gruppen känns homogen och är taggade för att köra igång på riktigt”

18 september 2019 15:32
Herr

Nu återstår det bara en vecka till seriepremiären i SSL för herrarna. Kalmarsund på bortaplan blir första matchen. Niklas Pålsson och laget gör nu de sista förberedelserna.


Om en vecka rullar bussen från Helsingborg med destination Kalmar och premiär i Svenska Superligan. För Niklas Pålsson blir det försa premiärmatchen som huvudtränare för FC Helsingborg. Premiärnerverna börjar göra sig påminda men Niklas och laget är redo efter en lång försäsong.

– Försäsong har varit upp och ner som en försäsong ska vara. Vi har fått ihop gruppen på ett bra sätt och det är det som har varit det viktigaste. Gruppen känns homogen och riktigt taggade för att köra igång på riktigt, säger Niklas Pålsson.

Sista veckan inför premiären kommer inte innebära några större förändringar än den senaste tiden men med ett större matchfokus.

– Vi kommer framförallt att förbereda oss inför första matchen så väl som möjligt och finslipa på detaljer i spelet. Förväntningar på första matchen är samma som jag har på laget resterande del av säsongen. Vi ska jobba otroligt hårt för varandra och ge oss själva förutsättningarna att ta poäng i så många matcher som möjligt.

Redan två dagar senare är det hemmapremiär när Pixbo kommer till Helsingborg för match. Niklas Pålsson uppmanar publiken att ta sig till Arenan för att hjälpa laget till att inledda säsongen på bästa sätt i sin hemmaborg.

– Vi kommer spela med ett stort bollinnehav och vi vill till varje pris inleda hemmaspelet med en seger! Det kommer bli hårt slit och fina mål!!

Biljetter till matchen mot Pixbo hittar du här!