Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Herrlagets nya kaptenstrio

19 september 2018 13:52
Herr

Förra säsongens kapten, Mika Kohonen, lämnade för finska Happee. Det betyder att FCH behöver en ny general säsongen 2018/2019. Precis som förra säsongen består kaptensgruppen av tre kaptener, en huvudkapten och två assisterande kaptener.


Förra säsongens kapten, Mika Kohonen, lämnade för finska Happee. Det betyder att FCH behöver en ny general säsongen 2018/2019. Precis som förra säsongen består kaptensgruppen av tre kaptener, en huvudkapten och två assisterande kaptener. Efter en lång försäsong är du nu beslutat att trotjänaren Nicklas Lidholm får äran att bli FC Helsingborgs nya kapten. Vid sin sida har han ytterligare två trotjänare i form av Linus Nordgren och Jonathan Skoglösa. Tillsammans har våra tre kaptener över 20 säsongen i SSL!

Såhär säger Nicklas om sitt nya uppdrag:

Det känns självklart bra och det är inspirerande att ha fått förtroendet från ledarstaben. Det är ett ärofyllt uppdrag som även gett mig extra motivation inför den här säsongen. Vi i FC Helsingborg går in i en ny och spännande fas med en satsning på mer unga spelare från närområdet. Detta i samband med att vi har två väldigt kompetenta tränare, som historiskt sett har varit bra med unga spelare, gör att tiden framför oss ser väldigt intressant ut. I min roll som lagkapten ska jag se till att föregå med ett gott exempel på och av planen samt se till att alla drar åt samma håll där alla ska göra sitt yttersta för att göra FC Helsingborg bättre.

Huvudtränare Patric delger sina tankar kring sina nya kaptener:

Nicklas Lidholm:

Nicklas är en naturlig ledare både på och vid sidan av planen. Han är även en av lagets mest rutinerade spelare när han nu går in på sin sjätte säsong i FCH. Nicklas har ett stort hjärta för FCH och med kombinationen av rutin, attityd och inställning är han ett självklart val som kapten.

Jonathan Skoglösa:

Är en pådrivare som gillar att ta ansvar och trots sin ringa ålder är han en rutinerad spelare med många år i klubben. Jonathan är oftast den som först vädrar sina synpunkter i omklädningsrummet och därmed en spelare som övriga lyssnar på.

Linus Nordgren:

Linus är vår mest rutinerade spelare. Utanför planen sprider han mycket glädje i laget och på planen visar han vägen med hårt jobb och ett fantastiskt spelsinne. Han gör i år sin 12:e säsong i FCH och bär klubbmärket med stolthet och ett oerhört stort hjärta.