Söndag
29 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 1 match
Söndag
26 Feb 1 match
Tisdag
28 Feb 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 1 match
Fredag
17 Mar 1 match
Söndag
19 Mar 1 match
Tisdag
21 Mar 1 match
Fredag
24 Mar 1 match
Söndag
17 Sep 1 match
Måndag
25 Sep 1 match
Måndag
02 Okt 1 match
Onsdag
04 Okt 1 match
Söndag
15 Okt 1 match
Lördag
21 Okt 1 match
Lördag
28 Okt 1 match
Söndag
05 Nov 1 match
Söndag
19 Nov 1 match
Söndag
26 Nov 1 match
Lördag
02 Dec 1 match
Söndag
10 Dec 1 match
Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match

Premiärmatch i SSL: Intervju med Felix Uusitalo

16 september 2023 12:06
Herr

Imorgon, söndag den 17/9, står FC Helsingborg redo för säsongens seriepremiär i SSL när de möter Karlstad. Matchen kommer att äga rum i Colorama Arena med tekning kl. 16:00. För de som inte kan vara på plats kommer matchen att sändas på hd.se eller sportexpressenplay.se. Innan den spännande premiärmatchen har vi haft möjlighet att prata med nyförvärvet Felix Uusitalo, som kom till klubben från division 1-klubben Kungälv inför säsongen.


Felix Uusitalo om sina första intryck av FCH

Felix Uusitalo delar med sig av sina intryck och erfarenheter av klubben: "Min första tid i Helsingborg har varit mycket positiv," säger han. "Jag har blivit mycket väl bemött, och mina förväntningar har infriats, med fantastiskt stöd från alla funktionärer och den professionella inställningen i klubben."

Försäsongens utmaningar

När det gäller försäsongen och förberedelserna inför premiärmatchen, reflekterar Uusitalo: "Försäsongen har varit en berg- och dalbana med sina upp- och nedgångar. Men nu när vi närmar oss säsongens start har vi som lag identifierat vad vi behöver arbeta på, och detta har vi även visat upp under svenska cupen."

Från division 1 till SSL

Övergången från division 1 till att spela för ett SSL-lag innebär stora skillnader, enligt Uusitalo: "Den mest uppenbara skillnaden är tempot, där spelet är konstant och bollen rör sig snabbt. Kontringsspelet kräver snabbhet och effektivitet. Dessutom är målvakterna i SSL riktigt duktiga, vilket ökar utmaningen."

Förväntningar på premiärmatchen mot Karlstad

När det kommer till förväntningarna inför premiärmatchen mot Karlstad, delar Uusitalo sin entusiasm: "Jag förväntar mig en fartfylld och spännande match där båda lagen kommer att kämpa i tre perioder för att säkra segern. Jag hoppas även på en fullsatt Colorama Arena i Karlstad, där publiken kan få uppleva en fantastisk innebandypremiär."

Nycklarna till en premiärseger

Uusitalo avslutar med att betona nycklarna till att säkra en seger i premiärmatchen: "Special teams kommer att vara avgörande för att vinna på söndag. Ett effektivt spel i powerplay och boxplay kommer att vara en viktig faktor i vårt försök att ta tre poäng."

Vi ser fram emot en spännande start på säsongen och önskar Felix Uusitalo och hela laget lycka till!