Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Fortsätt nominera till FCH Galan 2024!

15 mars 2024 09:24
Föreningen

Snart är det äntligen dags för årets mest efterlängtade händelse för FCH-familjen - FCH Galan 2024! Den spektakulära kvällen kommer att äga rum den 20 april i Oxhallen och förväntningarna är högre än någonsin efter förra årets succé.


Nominera dina hjältar! Årets gala bjuder på en rad spännande kategorier där du har chansen att hylla de som gjort störst intryck under det gångna året. Här är kategorierna du kan nominera i, skicka in dem till [email protected]:

Årets Lag Vilket lag har visat enastående prestationer, teamwork och engagemang? Ge dem den erkänsla de förtjänar genom att nominera dem till Årets Lag.

Årets Kompis Vi vet alla hur viktigt det är med vänskap utanför planen. Vem är den personen som alltid sprider glädje och stöttning till sina lagkamrater? Nominera dem till Årets Kompis.

Årets Ledare Bakom varje framgångsrikt lag finns en inspirerande ledare. Vilken person har varit den mest engagerade och motiverande ledaren för FCH under året? Ge dem den uppmärksamhet de förtjänar genom att nominera dem till Årets Ledare.

Årets Rookie Nykomlingar har kanske överraskat och imponerat mest under säsongen. Vilken spelare eller person har gjort det största avtrycket som ny i föreningen? Nominera dem till Årets Rookie och låt dem känna sig välkomna och uppskattade.

Årets Förälder Föräldrarnas stöd och engagemang är ovärderligt för klubben. Vilken förälder har visat enastående dedikation och support för FCH under året? Ge dem den ära de förtjänar genom att nominera dem till Årets Förälder.

Årets Eldsjäl Den som brinner extra starkt för klubben och innebandyn förtjänar att bli uppmärksammad. Vem är den ultimata eldsjälen för FCH? Ge dem den erkänsla de förtjänar genom att nominera dem till Årets Eldsjäl.

Årets Nätverkare Vem av alla våra partners har varit extra trevlig denna säsongen? Vem har gjort det lilla extra för nätverket och sitt eget företag? Uppmuntra den personen med priset Årets Nätverkare

Underhållning av Prebens pågar! Som om inte nomineringarna vore nog kommer underhållningen på FCH Galan 2024 att skötas av ingen mindre än Prebens pågar! Det utlovas en kväll fylld med skratt, dans och oförglömliga ögonblick som kommer att göra kvällen ännu mer minnesvärd.

Säkra din plats redan idag! Eftersom förra årets gala blev en stor succé är det viktigt att säkra din plats i år i tid. För att anmäla dig, swisha 595 kr till 123 263 76 76 och skriv namnen på de som kommer. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till [email protected].

Missa inte chansen att vara en del av FCH Galan 2024 och hylla våra fantastiska medlemmar! Det är en kväll du inte vill missa!