Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Inför kvartsfinal 4

25 mars 2021 08:00
Herr

Efter segern senast uppe i Falun har matchserien väckts till liv på riktigt. Ikväll har herrarna chansen att kvittera till 2-2 på hemmaplan.


FCH skrällde när man vann med 6-4 på bortaplan i måndags. Det som alla trodde skulle vara 3-0 till Falun är nu bara 2-1 och hoppet om semifinal för FCH lever i allra högsta grad. Det som gjorde att man lyckades vinna sin första match i slutspelet vara att man fick till målskyttet och att man för första gången fick ha ledningen i en match. När Oliver Johansson gjorde 2-1 i början av andra perioden var det första gången i matchserien som FCH hade ledningen. Det var en ledning som man sen höll hela vägen ut. Effektiviteten hade också varit omdiskuterad inför förra matchen. Där klev första femma fram som man förväntar sig och gick 4-0 i matchen. Fyra poäng var av firma Wahlgren/Nordgren.

När match fyra nu ska spelas ikväll i Helsingborg Arena gäller det för FCH att anamma samma aggressiva spel som man haft på bortaplan. Det var det uppoffrande kollektiv som gjorde det möjligt att hålla undan i slutet av matchen. Det lär vara ett taggat Falun som kommer till spel och är ute efter revansch. Därför krävs det ett lika påkopplat FCH som det varit på bortaplan.

I hemmalaget saknas fortfarande Oliver Uhrberg som åkte på en hjärnskakning i första matchen. I gästerna kommer inte Emil Johansson till spel.

Följ med live med uppsnack i Studio Soffan från 17:30. Sedan ser ni matchen som vanligt på hd.se eller Sportexpressen play.