Munka-Ljungby
MUN

Förlust i seriepremiären för FCH Dam!

30 september 2018 15:19

Det blev en för svår uppgift att ta poäng från Munka-Ljungby IBK i första seriematchen. Bollarna rullade in tätt, speciellt i andra perioden, och förlusten skrevs till hela 10-1.

Efter första perioden var det bara underläge med 2-0 och i innebandy vet vi att det går fort och att två mål är ingenting. Men både 3-0 och 4-0 kom snabbt i andra perioden och här kändes det surt. Glädjande var att FCH fick en straff som lagkapten Angelica Forsborn satte säkert och snyggt. 4-1 och här är det match igen! Dock är Munka-Ljungby IBK riktigt bra i denna match och kliver fram och gör två mål innan perioden är slut. 6-1 och det är en tung uppförsbacke för damerna in i tredje perioden. Och här vänder det tyvärr inte för FCH, hemmalaget lyckas göra tre mål till, två av dessa på straff. Detta är en match FCH snabbt vill glömma, mot ett Munka-Ljungby som pressade högt och rörde sig mycket på planen. FCH saknade dessutom ett par rutinerade spelare som vi hoppas är tillbaka till hemmapremiären som spelas på söndag 7/10 kl 13,45. Kom och stötta tjejerna till 3 poäng!