Torsdag
10 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Tisdag
15 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Torsdag
17 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Måndag
21 Mar 1 match
Torsdag
24 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Onsdag
21 Sep 1 match
Lördag
24 Sep 1 match
Lördag
01 Okt 1 match
Söndag
09 Okt 1 match
Lördag
15 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Söndag
04 Dec 1 match
Onsdag
07 Dec 1 match
Söndag
11 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Torsdag
29 Dec 1 match

Första träningsmatchen imorgon

5 augusti 2022 11:17
Herr

Imorgon (lördag) spelas den första träningsmatchen för säsongen hemma på Idrottens Hus mot Mullsjö. Det blir också Emil Lindströms första match som huvudtränare.


Hur är känslan inför första matchen med FCH?

– Känslan är god. Det ska bli väldigt kul att komma igång med säsongen på riktigt och det ska bli intressant att förhoppningsvis få lite handfasta svar på de vi arbetat med än så länge. Sen ska man ha respekt för att träningsmatcher är just träningsmatcher och både vårt fokus och motståndarnas fokus är troligen annat än att just göra allt för att vinna matchen i första hand.

Hur ser truppen ut till matchen?

– Till matchen imorgon mot Mullsjö får vi klara oss utan Oscar Johansson, Jonathan Skoglösa och Ludvig Kjellman. Det är inga allvarligare grejer än att vi räknar med att alla tre är med och kör för fullt redan nästa vecka, men det är onödigt att chansa under detta skedet av säsongen. Erwin Rosén lyfts upp under denna match från dom egna leden.

Vilken typ av FCH kan publiken räkna med att se?

– Ett FCH som bibehåller de delar i spelet som tidigare varit lagets adelsmärke, så som ett ramstarkt försvar och ett snabbt kontringsspel, men som också kan sätta fart på anfallsspelet och vara aggressiva över hela planen.

Vad är viktigt för er i träningsmatcherna?

– Dels att få möjlighet att i skarpa lägen öva på de delar vi gnuggat under träningen och dels kapa en bra känsla och ett bra driv i truppen. Vi har under veckan koncentrerat oss på vårt försvarsspel där vi vill göra några mindre förändringar i vår positionering vilket alltid är lite knepigt och tar tid att komma in i. Vi har också en del nya spelare som behöver få tid att växa in i FCH-kostymen och därför är det viktigt att vi får dessa matcher.

Matchen startar kl 14:00 och spelas i Idrottens Hus. Inträde 50 kr.