Hemmamatch mot IK Stanstad!

20 oktober 2020 14:48
DAM

Imorgon är det dags för match igen för damerna, då IK Stanstad kommer till Helsingborg.

FCH spelade så sent som i söndags match borta mot IBK Landskrona och det var hemmalaget som tog ledning snabbt. Redan 1,16 in i perioden satt 1-0 och det dröjde ända fram till 19,38 innan FCH kvitterade, då genom Elsa Sommelius med pass från Amanda Johannesson. Period två började lika dåligt som första perioden, baklängesmål efter 0,19 och 2-1 till IBK Landskrona. 09,22 åker FCH på en utvisning som de klarar av bra, men efter 12,31 sitter 3-1 till hemmalaget. 19,11 är det dags för FCH att spela powerplay men inga mål innan perioden är slut. 0,45 in i tredje perioden är det dags för FCH att åka på sin andra utvisning och 1,52 sitter 4-1. Tungt för FCH som inte får in bollen och 5-1 kommer när klockan står på 11,26. 14,32 är det äntligen FCH:s tur att gör mål, Ylva Wiling står för målet och Josefine Fahtz Lundmark för assisten. Men IBK Landskrona får sista ordet, 17,52 sitter 6-2 och det blir slutresultatet.

Men redan imorgon har FCH chans till revansch då IK Stanstad står för motståndet. IK Stanstad har förlorat 3 av 4 matcher och vinsten kom då mot nykomlingen Häljarps SK. Förlusterna kom mot tippade topplagen Röke IBK, FBC Engelholm och lite oväntat mot den andra nykomlingen Willands IBK.