Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Hugo Liljedahl "Ett derby är alltid ett derby. Det blir alltid fartfyllda matcher lagen emellan."

26 januari 2019 12:23
HERR JAS

I eftermiddag väntar ett superderby i herrarnas Juniorallsvenskan, FCH mot Åstorp/Kvidinge. Båda lagen har länge varit en maktfaktor inom den skånska juniorinnebandyn. Så även denna säsongen. Båda lagen ligger på 30 poäng och är två respektive trea, FCH med en mindre spelad match än både ettan Lund och Åstorp.


Förra matchen slutade med en klar 8-0 seger för FCH på bortaplan. FCH:s lagkapten tror på en betydligt jämnare och mer underhållande match i eftermiddag.

Ni är med och slåss om första platsen i JAS, vad är det som gör er till ett topplag?

– Det som gör oss till ett topplag är vår lagsammanhållning och spetskompetens. Alla har slutit samman och jobbar för varandra och därefter har resultaten kommit.

Vad är målet med årets JAS? – Vi har delmål i gruppen vilket är att komma top 3 i serien. Därefter är det att ta en match i taget i Play off. Vårat stora mål med säsongen är Innebandyfesten.

Toppmatch i eftermiddag mot Åstorp som ni slog med 8-0 på bortaplan, hur tror du matchen blir idag? – Jag tror det kommer bli en jämnare match än sist. Spelmässigt tror jag att båda lagen kommer lira offensivt och lägga alla korten på bordet.

Varför bör man komma till Helsingborg Arena i eftermiddag? –Ett derby är alltid ett derby. Det blir alltid fartfyllda matcher lagen emellan.

Vad tror du det blir och vem avgör? Vi vinner med 6-3 och Elliot Windfeldt gör 1+2.

Matchen startar 15.45 i Helsingborg Arena B