Söndag
22 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Tisdag
14 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Norsk supertalang klar!

6 augusti 2018 11:34
Herr

Idag kan vi presentera att den norska supertalangen Fredrik Gjödalstuen har skrivit på för FCH från Sarpsborg. Fredrik, som förra säsongen, snittade över 4 poäng per match i norska elitserien ansluter till FCH i nästa vecka.


Fredrik är född 1999, men har redan hunnit med fyra säsonger med sitt Sarpsborg i den högsta ligan i Norge. I våras fick Fredrik även chansen att representera Norges herrlandslag, och nu är siktet inställt på att ta en plats i den norska VM-truppen.

Assisterande Tränare Niklas Pålsson har ett par säsonger i norska elitserien, och säger såhär om herrlagets senaste tillskott:

”Jag har scoutat och hört mycket gott om Fredrik. Han gjorde en fantastisk fjolårssäsong och överträffade alla förväntningar trotts sin unga ålder. Vi är mycket glada att han valt oss och tror att han kommer ha en ljus framtid i FC Helsingborg!”

Sportchef Fredrik Azelius talar också gott om nyförvärvet:

”I Fredrik får vi en stor och stark poängmaskin. Han har visat att han är kapabel att producera, nu hoppas jag att han ska ta med sig det till världens bästa liga. Fredrik är blott 18 år gammal, vilket gör att han har framtiden för sig. Värvningen rimmar givetvis väldigt bra med vår filosofi att jobba ungt och lovande. Vi är mycket nöjda att vi lyckats ro Fredrik i hamn.”

Vi välkomnar Fredrik till klubben och önskar honom stor framgång under sin tid här.