Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Måndag
22 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Lördag
02 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Tisdag
23 Nov 1 match
Söndag
19 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Torsdag
30 Dec 1 match
Onsdag
05 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Tisdag
25 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match

Bli en del av #viärfch

20 september 2021 20:20

#viärfch är en ny prenumerationstjänst som är både årskort och rabatthäfte i ett. För bara 49 kr i månaden får du inträde till alla FCH:s matcher samt en massa rabatter att nyttja runt om i Helsingborg med omnejd.


#viärfch är FCH:s nya prenumerationstjänst som kommer ersätta de traditionella årskorten och alla de rabatthäften som säljs varje år. För bara 49 kr/månaden så får du se på herrarna i SSL, damerna i div. 1 och alla matcher i juniorallsvenskan. Dessutom finns det i appen flera bra erbjudande från FCH:s partners. #viärfch är både årskort och ett digitalt rabatthäfte. Nya erbjudande kommer fyllas på kontinuerligt. Du kommer att tjäna in dina 49 kronor på nolltid.#viärfch är FCH:s nya prenumerationstjänst som kommer ersätta de traditionella årskorten och alla de rabatthäften som säljs varje år. För bara 49 kr/månaden så får du se på herrarna i SSL, damerna i div. 1 och alla matcher i juniorallsvenskan. Dessutom finns det i appen flera bra erbjudande från FCH:s partners. #viärfch är både årskort och ett digitalt rabatthäfte. Nya erbjudande kommer fyllas på kontinuerligt. Du kommer att tjäna in dina 49 kronor på nolltid.

Tre olika alternativ

#viärfch Standard – 49 kr/månaden

För 49 kronor i månaden får du matchbiljett till alla matcher i FC Helsingborg i mån av plats. Som medlem kommer du få ett ”medlemskort” i #viärfch appen som du visar upp i kassan på Helsingborg Arena/Idrottens Hus och får då en biljett så du kan se matchen. Se till att var i tid för det är först till kvarn dom gäller. Du får också tillgång till alla erbjudande som finns i appen. Under säsongen kommer det även vara exklusiva arrangemang som bara medlemmarna i #viärfch. Alla medlemmar får också ett nyhetsbrev regelbundet om vad som händer i klubben och vilka erbjudande i appen som är nya.

#viärfch Extra - 99 kr/månaden

Samma saker som i 49 kr-abonnemanget men du kan välja en fast plats på herrlagets matcher i SSL som är din så länge du är medlem i #viärfch.

#viärfch Familj – 129 kr/månaden

Abonnemanget för hela familjen. Med #viärfch Famlij får ni i mån av plats två vuxenbiljetter och tre barnbiljetter till alla FCH matcher. Alla erbjudande ingår också.

Hur blir man medlem och hur funkar det?

För att bli en del av #viärfch går man in till viarfch.nu och klickar på Bli medlem. Välj vilket abonnemang du vill ha. Efter det fyller du i dina betaluppgifter. Detta gör du bara en gång och efter det kommer ditt medlemskap förnyas automatiskt en gång i månaden.

När du blivit medlem och betalt kommer du få ta del av alla erbjudande som finns tillgängliga. Du får också tillgång till ditt medlemsbevis som du visar upp i kassan inför matcher för att få din biljett.

Du startar din prenumation här!

Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration. Har du då #viärfch Extra förlorar du din fasta plats på SSL-matcherna.