Onsdag
16 Jan 1 match
Onsdag
23 Jan 1 match
Söndag
27 Jan 1 match
Onsdag
30 Jan 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Onsdag
13 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Onsdag
20 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Onsdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Tisdag
05 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Nu söker vi en ny marknadsansvarig

13 mars 2019 16:30
Föreningen

Vi på FC Helsingborg söker nu en marknadsansvarig ansvar för att knyta nya och förädla sponsorer.


Som sponsorsäljare för FC Helsingborg kommer du ansvara för den första kundkontakten hela vägen till att avtal skrivs. Du kommer arbeta uppsökande vilket innebär att du kommer kontakta potentiella sponsorer både via mail och via telefon. Du kommer boka in möten och sälja in FC Helsingborgs koncept till både större och mindre företag och organisationer.

FC Helsingborg är en ideell förening vilket innebär att vår finansiering är beroende av vilka samarbeten vi lyckas hitta bland företag, stiftelser, förbund och andra organisationer.

För att lyckas i ditt arbete krävs det ett brinnande engagemang där du på ett tydligt och övertygande sätt kan visa på alla de fördelar som ett samarbete med oss innebär. Som person krävs det att du är driven och självgående. Du bör ha god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift. Vi ser gärna att du är en person som likt oss brinner för hälsa och idrott. Då du kommer arbeta uppsökande är det viktigt att du är orädd och lär av dina misstag.

Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning är ett krav och vi ser gärna att du har ett stort kontaktnät bland företag i Helsingborg.

Lönen kommer innefatta både en fast och rörlig del vilket innebär att det för rätt person finns stora möjligheter.

Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning är ett krav. Vi ser gärna att du har ett stort kontaktnät bland företag och organisationer i Helsingborg. Du har förmågan att arbeta strukturerat och tar stort eget ansvar. Då du kommer arbeta uppsökande krävs det att du har ett stort driv och god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift. FC Helsingborg är en ideell satsning så det krävs även att du är införstådd i vad det är vi försöker uppnå och agerar på ett sätt som är förenligt med det arbete vi bedriver.

Vi är för närvarande fyra anställda med kontorsplats i Idrottens Hus. Du som person utgår från kontoret, men är flexibel i ditt arbete. Dator och telefon är dina viktigaste redskap.

Är du rätt person för oss? Kontakta oss gärna via [email protected]