Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
24 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Onsdag
28 Feb 1 match
Lördag
03 Mar 1 match
Lördag
10 Mar 1 match
Torsdag
15 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Måndag
19 Mar 1 match
Torsdag
22 Mar 1 match

Säsongen 2016/17 med P03

26 april 2017 15:37
P03

P03 är ett av de lag i föreningen som har stått för en härlig utveckling under säsongen, både på och utanför planen.
Vårt lag av pojkar födda 2003 består av 23 spelare som under säsongen drillats av Åsa Karmefors, Lars Winström och Fredrik Hovfendahl.

Denna säsongen har laget lagt ett stort fokus på gemenskapen inom gruppen, spelförståelsen och även målvaktsträningen. Detta är något som verkligen har gett resultat enligt tränaren Lars Winström.
– Det bästa med denna säsongen är att spelarna blivit mer trygga i gruppen samt att vi utvecklat ett bättre flyt i vårt spel. Det har lett till att vi avancerat även i våra matchresultat.Att det synts i matchresultaten blir kanske tydligast i seriespelet där man under våren radade upp fina resultat och var bara en hårsmån ifrån att ta en pallplats. Utöver seriespelet har laget varit med i Gothia Cup, Hallands Nyheter Cup i Falkenberg samt Skånemästerskapen.

Laget tränar två gånger i veckan, en gång i Hittarpshallen och en gång i Helsingborg Arena. Favoritövningen är enligt Lars Winström ”Engelska kvadraten” (se bild bredvid).
– Den tränar rörelse, fysik och närspel.

Även om ledarna inte gick någon utbildning detta år har de en bra grund från tidigare år då de gått utbildningar inom bla målvaktsträning, människa, atleten, spelsystem och även föreningsdomarutbildningen.

Det som väntar härnäst är att laget avslutar säsongen med en weekend i Bleking där de kommer bo ihop och ha fokus på att hitta på roliga aktiviteter och ha kul ihop. Det blir även en träningsmatch mot Carlskrona IF P02/03