Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Inför kvällen Herr-JAS match, FCH-Munka-Ljungby

27 februari 2024 10:04
JAS

Inför kvällen JAS-match mot Munka Ljungby IBK kl. 20:00 i Helsingborg Arena B, har vi pratat med Ville Elgström Persson, målvakten för FC Helsingborgs JAS-lag. Med bara tre matcher kvar av serien ligger laget på en fjärdeplats som ger en biljett till Play-Off. Munka Ljungby är laget som jagar närmast under.


"När jag tänker på matchen mot Munka Ljungby, inser jag att det är en viktig match mot ett duktigt motstånd där jag vet att båda lagen kommer gå in med 100% för att få tre poäng," säger Ville när vi frågar om hans tankar inför matchen.

När det gäller utmaningarna med att möta Munka Ljungby IBK, pekar Ville på deras närspel runt målet som en av de svåraste aspekterna. "Det måste vara deras närspel runt målet där de är väldigt skickliga och brukar kunna stänka in den," tillägger han.

När vi pratar om eventuella straffar under matchen, nämner Ville att han helst skulle vilja möta Liam Ahlin från Munka. "Liam Ahlin 100% då han är en spelare med väldigt lena handleder så han kan förmodligen va en utmaning men jag känner väl att jag har lite av ett övertag på Liam sen tidigare," förklarar han.

Som målvakt har Ville haft möjlighet att träna med SSL-laget och han delar med sig av den största skillnaden jämfört med JAS/H2-träningarna. "Framförallt spelförståelsen och att skotten är väldigt mycket hårdare i snitt och de sitter där de ska," säger han. Efter en vecka med sportlovsledighet, har Ville spenderat sin tid i Vemdalen med att åka lite skidor. Men nu är det återigen fokus på innebandyn och han förutspår en seger för FCH JAS-laget. "Vinst med 4-3!" avslutar Ville med tillförsikt.

Med Ville Elgström Persson på vakt i målet och lagets starka inställning, är förväntningarna höga inför den kommande matchen mot Munka Ljungby IBK. Kom och stötta FCH JAS-laget när de kämpar för en Play-Off-plats i denna avgörande match.