Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Hemmamatch mot IBK Landskrona!

8 november 2019 08:38
DAM

Imorgon kommer IBK Landskrona på besök i Arenan för match och FCH är sugna på revansch efter den tråkiga förlusten i Skånemästerskapen!


IBK Landskrona har börjar bra i serien och ligger nu på andra plats, endast en poäng efter Munka-Ljungby IBK. De har vunnit alla matcher utom en, då de förlorade mot just Munka-Ljungby IBK. De har flera spelare i toppen av poängligan, bland annat nyförvärvet Rebecca Mårtensson som leder just nu, tätt följt av Lotta Andersson och Linnéa Selmerhagen.

Vi har pratat med forwarden Angelica Nash inför matchen:

Härlig vinst i veckan och du gjorde det förlösande första målet, hur kändes matchen?

Ja det var väldigt skönt, både att vinna och att få göra mål. Vi hade väldigt många lägen som hade kunnat resultera i fler än sex mål. Stundtals går vi ner i motståndarnas tempo men jag tycker att vi gör en bra match trots det. Så helt klart en godkänd match med mycket glädje!

Nu möter ni IBK Landskrona igen, som ni nyss förlorade mot i Skånemästerskapen, vad ska ni göra annorlunda denna gång?

För en gångs skull var vi med från början, vilket vi har haft svårt för i flera matcher tidigare. Men det blev tyvärr lite slarv i tredje perioden. För att göra det bättre hade vi behövt gå in rätt i närkamper, både för att slippa onödiga utvisningar men också för att förhindra mål, såklart.

Hur har inledningen av säsongen känts?

Inledningen har varit lite hackig. Tycker definitivt att vi skulle haft iallafall 12p, men uddamålsförluster har satt stopp.. Bortsett från det har jag överlag haft positiva känslor kring inledningen av säsongen. Vi har en bra sammanhållning och stämning i laget och det har varit en av de största anledningarna till detta. Sen är det självklart roligt att det börjat släppa lite för min egen del också. Det gör mycket för självförtroendet.

Vi tackar Angelica och önskar lycka till i matchen!

Inträde: 50 kr vuxen, 20 kr ungdom (13-19 år). Barn upp till 12 år går in gratis samt medlemmar går in gratis mot uppvisande av medlemskort. Vi tar helst Swish men kontanter fungerar med.

Vi har en välfylld kiosk där vi även här helst tar Swish men kontanter fungerar med.

  • Vad: FCH - IBK Landskrona
  • Datum: 9/11
  • Tid: 16,00
  • Plats: Helsingborg Arena B

För att se live-resultat gå in på: http://statistik.innebandy.se/ft.aspx?scr=result&fmid=542114