Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
Helsingborg
FCH
Borta
Mullsjö
MUL

Mullsjö kommer på besök

2 oktober 2018 15:47
Herr

Herrarna jagar fortfarande formen och första 3-poängarna när andra hemmamatchen tekas igång imorgon mot topptippade Mullsjö.


FCH kommer med en 8-4-förlust i ryggen mot Växjö efter blandade periodprestationer i senaste matchen. FCH startade mycket bra och borde, med rättvis utdelning, haft ledningen efter första perioden. Tyvärr var Växjö vassare på att göra mål när läget dök upp, och underläge efter första var ett faktum. Andra perioden var rakt igenom ett ras, och gjorde att uppförsbacken var för stor inför sista perioden. Matchsiffrorna var i slutändan rättvisa.

Redan imorgon är det dags igen för herrarna att ta revansch. Mullsjö kommer med ett facit som säger: en seger, ett kryss och en förlust. Lagen möttes dessutom på försäsongen då Mullsjö vann med 7-4.

FCH har stundtals spelar mycket bra under matcherna, men behöver bli mer kliniska i avsluten. Man har gjort blyga 11 mål på tre matcher, vilket inte håller måttet. Däremot är man täta bakåt och har släppt in minst mål i ligan. Fortsatt täta bakåt och fler mål framåt blir således receptet för att ta tre poäng framöver.

Matchen spelar för första gången denna säsongen i Helsingborg Arena och startar 19.00.

Se till att boka biljetter redan idag.