Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Fin vinst mot Röke IBK i träningsmatchen!

20 augusti 2020 13:00
DAM

Igår begav sig damlaget till Hässleholm för säsongens andra träningsmatch. Och det var ett hemmalag som tog tag i matchen direkt och gjorde dessutom ett snabbt mål.


Röke IBK fortsatte sendan att spela bra innan FCH kom in mer och mer i matchen och skapade flera lägen. FCH lyckades kvittera innan paus genom Hanna Boklund med assist av Sofia Alverus.

I andra perioden tog Röke IBK återigen ledningen, men FCH tryckte på och fick återigen till en kvittering innan vila, då genom Elsa Sommelius med pass från Tuva Linder.

I tredje perioden var hemmalaget effektiva och satte både 3-2 och 4-2, det sista i powerplay och matchbilden såg tyngre ut. Men FCH kämpade sig tillbaka då Catharina Brüggmann sätter bollen i mål i powerplay, återigen med assist från Tuva Linder. De trycker sedan på för en kvittering och tar ut målvakt och i slutsekunderna kommer 4-4! Även denna gång är Catharina Brüggmann framme, med assist från Isa Mattsson.

Matchen går till förlängning där Röke IBK drar på sig en utvisning och FCH skapar många chanser. Till slut passar Nellie Ohlsson ut bollen på högerkant där Ebba Ekberg slår till direkt och sätter bollen snyggt i krysset! Vinst med 4-5!

Återigen var det ett gäng unga spelare som fick chansen och de gjorde ett väldigt bra jobb!

Nästa match spelas borta mot IK Stanstad på torsdag när det är dags för Skånemästerskapen!