Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Måndag
22 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Lördag
02 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Tisdag
23 Nov 1 match
Söndag
19 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Torsdag
30 Dec 1 match
Onsdag
05 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match

Nya sportleverantörer till nästa säsong

7 maj 2021 13:58
Förningen

Till kommande säsong blir det mycket nytt i FCH. Något som kommer synas utåt är att från och med nästa år blir det nya leverantörer av kläder och innebandyprodukter. Vi är glada att kunna presentera samarbete med PUMA, Oxdog och Stadium till kommande säsonger.


Det blir tre nya leverantörer som kommer förse klubben med kläder och innebandyprodukter de kommande säsongerna. PUMA kommer att vara officiell leverantör när det kommer till alla textiler som hela föreningen kommer draperas i, allt från träningskläder, matchkläder till skor.

– Vi är glada att kunna presentera Puma som vår nya leverantör av kläder och skor. Även om de är ett jättestort internationellt varumärke finns de på plats med kontor och lager i Helsingborg vilket förstärker den lokal känslan vi vill åt, kommenterar klubbchef Mattias Aamisepp

– Vi är väldigt stolta över att ha träffat ett avtal med FC Helsingborg. FCH har gjort en imponerande resa och är en klubb omgivet av stort allmänintresse. Det är bevisligen så att FCH lyckas manövrera komplexiteten med att vara både en elitförening samtidigt som man är en breddförening, med ett tydligt och integrerande värdegrundsarbete i botten. Vi ser detta som början på ett långt samarbete och ser fram emot att möta alla medlemmar, ledare m fl i Arenan över tid, säger Anders Selin från PUMA.

Ny leverantör av innebandyprodukter blir Oxdog som grundades 2011. På 10 år har de vuxit sig starkare för varje år som gått och har nu mängder med världsspelare som använder deras material.

– Det är spännande att få gå in i samarbete med Oxdog. Det är ett märke som vill driva utvecklingen framåt, något som vi delar med dem. Vi tror att med Oxdog ger vi våra spelare chansen att prestera max på planen, säger Mattias Aamisepp om samarbetet.

– Vi på Oxdog är otroligt glada och stolta över att få inleda ett samarbete med FC Helsingborg. Vi är stolta över att få representera även ett herrlag i SSL i Skåne. FCH har verkligen något stort på gång då det finns ett arbete och en planering som ger känslan av att FCH kommer vara att räkna med kommande säsonger.

FCH är en stor förening där vi får känslan av att det även finns mycket framtid i föreningen i de yngre leden också. Alla vi hittills har varit i kontakt med i och runt FCH ger ett riktigt bra första intryck, allt från tränare & spelare men även styrelsen och andra människor runt föreningen.

Vi ser verkligen fram emot detta samarbete och vi är glada över att få vara en samarbetspartner till en förening som har en mycket god framtidsvision och spännande grejer på G. Vi är även stolta över att FCH väljer oss som leverantör och tillsammans kommer vi att skapa bra förutsättningar för framtiden, säger Linus Hansson på Oxdog.

Spindeln i nätet och de som kommer se till att alla våra medlemmar kommer kunna använda sig av både kläder från Puma och innebandyprodukter från Oxdog kommer vara Stadium. På Stadium kommer alla medlemmar få möjligheten att testa och köpa föreningsprofilen och all sin utrustning som krävs för att prestera på topp under säsongen.

– Kul att få med Stadium på vår nya satsning framåt. Det är välkänt och etablerat varumärke som vi tror kommer passa oss och våra medlemmar perfekt, kommenterar Mattias Aamisepp

– Vi på Stadium är otroligt stolta och glada över att få inleda samarbete med FC Helsingborg. Stadiums vision är att ”Aktivera världen och få ungdomar i rörelse” och att nu få jobba tillsammans med FCH som är klubben men lika stort fokus på ungdomarna som seniorerna känns väldigt inspirerande.

Vi vill kunna erbjuda klubben och dess spelare kläder och utrustning av högsta kvalité på ett snabbt, smidigt och tryggt sätt. Tillsammans med Puma och Oxdog ser vi fram emot att inleda detta samarbete och med många spännande år framöver, säger André Holmberg på Stadium