Söndag
29 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 1 match
Söndag
26 Feb 1 match
Tisdag
28 Feb 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 1 match
Fredag
17 Mar 1 match
Söndag
19 Mar 1 match
Tisdag
21 Mar 1 match
Fredag
24 Mar 1 match
Söndag
17 Sep 1 match
Måndag
25 Sep 1 match
Måndag
02 Okt 1 match
Onsdag
04 Okt 1 match
Söndag
15 Okt 1 match
Lördag
21 Okt 1 match
Lördag
28 Okt 1 match
Söndag
05 Nov 1 match
Söndag
19 Nov 1 match
Söndag
26 Nov 1 match
Lördag
02 Dec 1 match
Söndag
10 Dec 1 match
Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match

EC Solutions ny huvudpartner!

15 februari 2023 10:30
Föreningen

Vi är glada att meddela att EC Solutions går in som ny partner till FCH.


Ni är ny som partner till FCH inför denna säsong, varför gick ni in i partnerskap med FCH?

– Vi har många i vår närhet, både kollegor och nära vänner som har koppling till FCH så steget var ganska kort då vi hört så mycket positivt om både nätverket och klubben. Nätverket är väldigt bra och det har sin grund i aktivitet och rörelse och det är något vi gärna stöttar, säger Oscar Lindahl som är CEO på EC Solutions

Vad tycker ni som ny partner att FCH står för?

– En enorm kämpaglöd på alla nivåer i klubben. Ungdomsverksamheten hoppas vi växer med ännu fler tjejer som kommer med i klubben. Att se FCH Parastars energi och glädje smittar verkligen av sig.

FCH har det tufft ekonomiskt och jobbar hårt för att rädda elitlicensen, ni väljer i detta läge att gå in med en stor summa för att stötta föreningen. Kan du ge oss er tankar kring denna fantastiska insats?

– Vi har haft ytterligare ett bra år och då tycker vi det är viktigt att titta sig omkring och se vad vi kan hjälpa till med. I FCH finns så många eldsjälar på alla olika positioner och det tycker vi märks. Kan vi då hjälpa till lite extra så energin och glöden kan fortsätta så gör vi det. Det vore jättetråkigt om Helsingborg förlorar sitt elitlag och det tror vi många Helsingborgare känner också.

EC Solutions stöder utvecklande företag med experttjänster inom mjuk- och hårdvaruutveckling, projektledning samt åtagande och leverans av helhetsuppdrag. EC Solutions tillhandahåller de konsulter som bäst kombinerar kompetens och engagemang för utvecklingsföretag och deras vision är att EC Solutions skall vara det självklara valet när våra kunder står inför utmaningar och behöver teknikförstärkning. Behöver ditt företag experttjänster inom inom mjuk- och hårdvaruutveckling besök på ecsolutions.se