Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

EC Solutions ny huvudpartner!

15 februari 2023 10:30
Föreningen

Vi är glada att meddela att EC Solutions går in som ny partner till FCH.


Ni är ny som partner till FCH inför denna säsong, varför gick ni in i partnerskap med FCH?

– Vi har många i vår närhet, både kollegor och nära vänner som har koppling till FCH så steget var ganska kort då vi hört så mycket positivt om både nätverket och klubben. Nätverket är väldigt bra och det har sin grund i aktivitet och rörelse och det är något vi gärna stöttar, säger Oscar Lindahl som är CEO på EC Solutions

Vad tycker ni som ny partner att FCH står för?

– En enorm kämpaglöd på alla nivåer i klubben. Ungdomsverksamheten hoppas vi växer med ännu fler tjejer som kommer med i klubben. Att se FCH Parastars energi och glädje smittar verkligen av sig.

FCH har det tufft ekonomiskt och jobbar hårt för att rädda elitlicensen, ni väljer i detta läge att gå in med en stor summa för att stötta föreningen. Kan du ge oss er tankar kring denna fantastiska insats?

– Vi har haft ytterligare ett bra år och då tycker vi det är viktigt att titta sig omkring och se vad vi kan hjälpa till med. I FCH finns så många eldsjälar på alla olika positioner och det tycker vi märks. Kan vi då hjälpa till lite extra så energin och glöden kan fortsätta så gör vi det. Det vore jättetråkigt om Helsingborg förlorar sitt elitlag och det tror vi många Helsingborgare känner också.

EC Solutions stöder utvecklande företag med experttjänster inom mjuk- och hårdvaruutveckling, projektledning samt åtagande och leverans av helhetsuppdrag. EC Solutions tillhandahåller de konsulter som bäst kombinerar kompetens och engagemang för utvecklingsföretag och deras vision är att EC Solutions skall vara det självklara valet när våra kunder står inför utmaningar och behöver teknikförstärkning. Behöver ditt företag experttjänster inom inom mjuk- och hårdvaruutveckling besök på ecsolutions.se