Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

FC Helsingborg växer!

7 mars 2024 10:01
Föreningen

På lördag spelar vi en väldigt viktig match i Svenska Superligan - Hållbarhetsmatchen. Det är en match där vi vill belysa de 17 globala målen för en hållbar planet. Vi kommer att presentera olika projekt och hur FCH jobbar med hållbarhet under kommande veckan.


Mål nummer tre av de 17 målen är God Hälsa och Välbeffinande. En viktig del i det är sysselsätta fler ungdomar inom idrotten.

Inför säsongen stod det klart att en uttalad målsättning var att växa som förening. En viktig del av detta var att etablera och driva nya grupper. Under året har fem nya grupper startats upp, och ambitionen är att fortsätta att växa framåt. Efter att ha haft en stark närvaro i de norra delarna av Helsingborg har vi nu återigen etablerat oss i hela staden. Med två träningsgrupper i Rydebäck och två i Ramlösa är vi nu verksamma på fler platser, vilket gör innebandyn tillgänglig för fler. Vi kan även konstatera att intresset är stort då antalet deltagare stadigt ökar i grupperna. Även i de befintliga grupperna har antalet spelare ökat. Vi räknar med att över 100 nya spelare har anslutit sig till föreningen under säsongen 23/24.

Men vi är långt ifrån nöjda eller klara. Planerna inför kommande säsong inkluderar att etablera en central närvaro för flicksidan samt att utöka verksamheten i söder. Dessutom planerar vi att starta upp fem olika innebandyskolor för spelare (flickor och pojkar) födda 2018.

Matchen är dessutom viktig för att vårt herrlag ska hålla sig kvar i SSL. Därför kostar en biljett bara 17 kr. Vi vill därför se alla på Idrottens Hus 14:00 på lördag.