Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
Växjö
VÄX
Borta
Helsingborg
FCH

Inför matchen: Växjö borta

30 december 2020 07:46
Herr

Sista matchen för 2020 spelas ikväll 18:30 borta mot Växjö.


Tätt matchande nu när 2020 går mot sitt slut. I söndags blev det en poäng hemma mot Linköping efter strafförlust. FCH var i den matchen länge i förarsätet men Linköping vände i tredjeperioden innan Patrik Nordgren kunde zorra in kvitteringen på straff med minuten kvar.

Den poängen var viktig och gjorde att man tog sig upp på åttonde och sista slutspelsplatsen. Ett lag som man krigar med för slutspelsplatser är Växjö som man ikväll möter för andra och sista gången denna säsong. Senast lagen möttes vann Växjö med 9-5. Vi kan därmed räkna med ett revanschsuget FCH som kommer till spel i Fortnox Arena.

Även Växjö hade en match i helgen där man förlorade mot Falun. I den matchen var inte Schweiz-lånen Manuel Mauer och André Andersson med. Spelare som gjorde fyra poäng senast lagen möttes. I FCH är alla tillgängliga förutom de långtidsskadade spelarna Oliver Windfeldt, Jonathan Skoglösa och Nicklas Lidholm samt Joel von Reis som nyligen varit sjuk och åter i spel efter årskiftet.

FCH hade i början problem med att man släppte till för mycket mål. Något som man nu blivit bättre på. Senaste matcherna snittar man bara fyra insläppta per match. Att hålla det snittet blir en av nycklarna för vinst i kvällens match.

Matchen ser ni 18:30 på hd.se eller på sportexpressen play.