Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Philip Kämpe ansluter till herrlaget

13 augusti 2021 09:55
Herr

För ett år sedan gick vi ut med nyheten att den norska stortalangen Philip Kämpe var klar för herrlaget. Under sitt sista år på gymnasiet var han utlånat till Tunet i Norska högsta serien. Men nu är norrmannen tillbaka i Helsingborg redo för att kämpa om en plats.


Philip Kämpe upptäcktes av tränare Niklas Pålsson när han var med som instruktör på ett innebandyläger i Norge. Efter det blev han inbjuden att vara med på ett försäsongsläger med FCH:s herrar i Norge. Där gjorde han så bra ifrån sig att han blev inbjuden även året efter och kontrakt skrevs med den talangfulla norrmannen som är född 2002. Men med tanke på att han hade ett år kvar på gymnasiet lånades han direkt ut till Tunet i Norska Elitserien. Nu är Kämpe tillbaka i Helsingborg för att stanna och kämpa om en plats i truppen.

Tränare Niklas Pålsson beskriver den rightfattade forwarden.

– Har varit nere och tränat med oss två somrar i rad och nu var det dags att ta steget över till svenska ligan. Philip är en spelare med otroligt bra spelförståelse och fina framspelningar! Han är ambitiös och kommer ta stora kliv i våra fina träningsmiljöer och i omgivningen som ges i Helsingborg.

Philip Kämpe med i den trupp som på söndag möter Jönköping hemma i Helsingborg Arena. Vill du se på Kämpe och resten av nyförvärven är det läge att boka din biljett, läs mer om hur du gör det här.