Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Måndag
22 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match

Två återvändare klara

4 maj 2018 08:00
Herr

Joel von Reis och Jonathan Olsson återvänder från Munka Ljungby till FCH.


Nu är det äntligen klart med att Joel von Reis och Jonathan Olsson kommer att spela FCH nästa säsong. Båda spelarna kommer från Munka Ljungby. Joel gjorde en comeback redan i vintras när han kom på en dubbellicens. Men från och med nästa säsong är det bara FCH som gäller. Med sig från Munka Ljungby får han också målsprutan Jonathan Olsson. Båda spelarna har tidigare spelat med klubben i SSL och har meriter från U19-landslaget.

20-åriga Joel von Reis är en egen produkt som fick chansen i herrtruppen redan säsongen 2014/2015. Men efter sparsamt med speltid valde han inför förra säsongen att gå till Munka Ljungby i division 1 där det blev 14 poäng på 17 matcher från hans backplats.

Högerforwarden Jonathan Olsson kom till FCH som 15-åring från VV84 och redan under hans andra säsong blev han uppflyttad till herrlaget. Totalt sätt gjorde Jonathan 132 matcher i högstaserien innan han under 2016/2017 valde att gå till Munka Ljungby för att få mer speltid. I Munka Ljungby lossnade poängproduktionen på riktigt och under två säsonger gjorde han 109 poäng varav 75 var mål.

Båda spelarna har skrivit på avtal som gäller i två år.

Sportchef Fredrik Azelius om Joel von Reis

”Joel var tillbaka hos oss redan i vintras och tog nästa omgående en plats på två femmor. Han är en väldigt bollskicklig och offensiv back som utvecklats grymt bra under sin tid i Munka Ljungby. Att han nu väljer att komma tillbaka till sin moderklubb är extra roligt och att han tror på satsningen vi gör”

Sportchef Fredrik Azelius om Jonathan Olsson

”Även här är det väldigt kul att en spelar som varit i klubben sedans ungdomsåren återvänder. Jonathan har alltid varit en fantastisk målskytt. Han hade det lite tyngre med målskyttet i slutet av sin förra sejour i klubben. Men det är bara att kolla på statistiken så ser man att det är tillbaka. Jonathan kommer bli ett viktigt offensivt hot på vår högerkant de kommande åren.”