Lördag
24 Okt 1 match
Onsdag
28 Okt 1 match
Söndag
01 Nov 1 match
Söndag
08 Nov 1 match
Lördag
14 Nov 1 match
Torsdag
19 Nov 1 match
Söndag
22 Nov 1 match
Lördag
05 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 1 match
Söndag
27 Dec 1 match
Onsdag
30 Dec 1 match
Lördag
09 Jan 1 match
Lördag
16 Jan 1 match
Onsdag
20 Jan 1 match
Lördag
23 Jan 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match

FC Helsingborg lånar in två lokala spelare!

1 december 2020 18:00
Herr

FCH lånar Jacob Rubensson Andie Fleuron från Eslövs IBF.


Som vi tidigare meddelat så har vi tyvärr mötts av tre långtidsskador på startspelarna Jonathan Skoglösa, Nicklas Lidholm och Oliver Windfeldt. Utöver detta har både Isac Lindblad och Mikkel Christensen valt att flytta hem till sina familjer.

I och med detta läget och att det kommer många viktiga matcher under december månad så har vi sett över den lokala marknaden och samtalat med klubbarna som just nu inte får ha igång sin verksamhet. Föregående vecka hade vi glädjen att meddela att Munka Ljungby IBK lånar ut tre duktiga spelare till oss, idag kan vi meddela att Eslövs IBF lånar ut två!

Niklas Pålsson kommenterar:

Jacob och Andie har tränat med oss ett bra tag och är fantastiska killar både på och utanför planen. Tanken från en början var att det skulle vara motiverande extraträningar i tillägg till Eslövs ordinarie verksamhet, men när ligorna pausades så fans det goda möjligheter för att dom även skulle hoppa in och spela med oss ett tag vilket vi gärna tackade ja till!

Vi är extremt glada för att både Munka Ljungby IBK och Eslövs IBF hjälper oss som lokalt lag i detta läget! Det betyder otroligt mycket och gör att vi äntligen kan mönstra en fullskalig trupp på ca 20 utespelare och 3 målvakter! Det kommer öka vår konkurrens och göra oss starka under kommande sjukdomar osv!

I Jacob får vi in en extremt defensivt duktig back som är både lång och snabb! Han är även extremt trygg med boll och är duktig på att spela ett kontrollerat spel! Jacob har tidigare spelat SSL med Höllviken och hade då vår tränare Vidar Jonsson-Wallin som tränare.
I Andie får vi en väldigt ambitiös spelare som ger allt varje träning och match! Han har fina handleder och en extremt hög arbetskapacitet!

Robert Andersson Lindholm som är tränare och sportchef i Eslövs IBF kommenterar samarbetet:

Niklas och jag har känt varandra ett bra tag och efter att jag tog över ansvaret för representationslaget i Eslöv ökade vår kommunikation. Eftersom vi båda har samma syn på samarbete för att utveckla skånsk innebandy har det varit en självklarhet för oss i Eslöv med kommunikation och vara tillmötesgående för att underlätta vidare utveckling av spelare.

Under rådande samhällssituation som påverkar vår serie var det därför självklart för oss att hjälpa Helsingborg i den mån vi kunde. Vi är säkra på att både Andie och Jacob kommer imponera på både ledarstab och nya lagkamrater i FCH, samtidigt som de kommer vara ambassadörer för Eslövs IBF. Samarbetet hjälper även oss i längden i form av att vi utvecklar vår kompetens hos de båda spelarna, något de kan ta med sig tillbaka, plus att vår framtid får ett kvitto på att det går att nå högsta serien genom mindre föreningar.

Vi tackar Helsingborg med ett gott samarbete och ser framemot en framtid där vi hjälps åt att utveckla skånsk innebandy.

Vi hälsar Andie och Jacob varmt välkomna till FCH. Båda är spelklara till helgens match mot Växjö.