Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
Växjö
VÄX
Borta
Helsingborg
FCH

Inför Växjö borta

5 oktober 2019 12:03
Herr

Idag åker herrarna iväg på en tuff bortamatch mot Växjö i Fortnox Arena.


Det är med en härlig derbyseger i ryggen som herrarna idag åker till Småland och bortamatch mot Växjö. Efter två inledande förluster blev det äntligen seger i tisdagens derby mot Höllviken. En seger som betyder mycket och ger gott om självförtroende inför kvällens match. Det kan behövas för det är en tuff bortamatch som väntar. På de fem senaste mötena lagen emellan har Växjö gått segrande ifrån samtliga.

I årets serie har Växjö öppnat med två segrar, mot nykomlingarna Warberg och Visby, samt en förlust mot Kalmarsund. Poängbäst i Växjö efter deras tre första matcher är André Andersson på sju poäng fördelade på fem mål och två assist. Växjö har inför säsongen tappat två Helsingborg bekantingar i tränaren Niklas Nordén och hemvändande Oliver Johansson. Det är därför lite av ett nytt växjö som väntar i SSL:s fjärde omgång.

I Helsingborg är alla friska och tillgängliga för spel. Laget åker upp med fullmanskap och siktar på att göra en lika disciplinerad match som senast och vända hem med tre nya poäng.

Matchen ser du på sslplay.se ikväll 18:00. Välj att teckna månadsabonnemang och stötta FCH.