Torsdag
24 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Onsdag
21 Sep 1 match
Lördag
24 Sep 1 match
Lördag
01 Okt 1 match
Söndag
09 Okt 1 match
Lördag
15 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Söndag
04 Dec 1 match
Onsdag
07 Dec 1 match
Söndag
11 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Torsdag
29 Dec 1 match
Onsdag
04 Jan 1 match
Lördag
07 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Söndag
29 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 1 match
Söndag
26 Feb 1 match
Tisdag
28 Feb 1 match
Lördag
04 Mar 1 match

Möt valberedningens förslag

21 juni 2022 12:04

Imorgon kl 17:00 på Scandic Nord går FCH:s årsmöte av stapeln. Valberedningens förslag presenterar nu sig själva inför årsmötet.


Jessica Flenner

Jessica Flenner, innebandyförälder sedan 2015, ledare / tränare kort därefter. Sedan tidigare flerårigt engagemang i barndomsstadens Halmstads handbollslag Drott. Drivs av en vilja och motivation om att allt är genomförbart om rätt strategi finns. Inom yrkeslivet arbetar Jessica som finansiellt ansvarig i ett multinationell företag.

"Det är naturligt att bidra med min kunskap och värdegrund för att få ta del av barnens idrottsuppväxt. Att se sitt och andras barn uppleva en gemenskap och samtidigt växa i föreningen var en av grundpelarna till att jag tillsammans med övriga tränarkollegor engagerade oss. Vår ambition har varit att värna om att ha spelare som uppmuntras, leds, sporras och ser upp till förebilder i högre lag, såsom juniorlag och A-lag.

Främsta anledning till att vilja delta i FCH:s verksamhet är att få möjlighet att främja kanalerna mellan ungdomsverksamhet och A-lagsverksamhet. Dessutom att få föräldrar till blivande och nya innebandyspelare att se att man bidrar och tillhör ett större sammanhang som spelare, tränare och förälder.”

Marie Österström

Mitt namn är Marie Österström. Jag är en vanlig Svensson med sunda värderingar och med ett stort rättvisepatos.

Har sedan jag var ung spenderat stor del i någon form av förening. Antingen har jag själv utövat sporten eller varit med som förälder. Har därför hängt i många gymnastik, hockey och innebandyhallar.

Jag har en positiv livssyn och är inte rädd för att ta i och gå de extra milen om det behövs. Har ett stort engagemang och vill alltid göra mitt yttersta. Och det är med dessa egenskaper jag tänker att jag vill bidra till FCH:s styrelse.

Ulf Holst

Min relation till innebandyn har varit väldigt nära och stor del av mitt liv. Har sysslat med innebandy sedan 1979 då vi spelade på fritidsgården och startade föreningen som hette Viskan. Idag heter föreningen FC Helsingborg. Har under FCH:s resa haft flera positioner som t.ex. spelare, tränare, styrelsemedlem, ordförande, utbildare samt sportchef. Har även varit instruktör i Skånes Innebandyförbund under två år. De senaste två åren har jag varit ledamot i Svensk Innebandys Förbundsstyrelse.

Yrkesmässigt arbetar Ulf idag som Försäljningschef på Skånemejerier. Hans styrkor är att driva målinriktade processer och att utveckla organisationer genom utveckling av personer. Ledarskap är Ulfs stora intresse och han står för effektivitet och resultat och når dit genom ledorden Fokus, Tydlighet, Förståelse och Glädje.

Jag bidrar med stor bred erfarenhet, ett stort hjärta för FCH som förening och en hög ambition att lyckas med att ta FCH till nästa nivå som förening. Gäller att säkerställa en bra ungdomsverksamhet som utvecklar våra barn och ungdomar, både sportsligt och också deras värderingar. Samtidigt behövs också representationslag i eliten som är loket och som driver föreningen framåt, både medialt och ekonomiskt. FCH ska vara en naturlig del av samhället och bli den folksport som vi strävar mot.