Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Möt valberedningens förslag

21 juni 2022 12:04

Imorgon kl 17:00 på Scandic Nord går FCH:s årsmöte av stapeln. Valberedningens förslag presenterar nu sig själva inför årsmötet.


Jessica Flenner

Jessica Flenner, innebandyförälder sedan 2015, ledare / tränare kort därefter. Sedan tidigare flerårigt engagemang i barndomsstadens Halmstads handbollslag Drott. Drivs av en vilja och motivation om att allt är genomförbart om rätt strategi finns. Inom yrkeslivet arbetar Jessica som finansiellt ansvarig i ett multinationell företag.

"Det är naturligt att bidra med min kunskap och värdegrund för att få ta del av barnens idrottsuppväxt. Att se sitt och andras barn uppleva en gemenskap och samtidigt växa i föreningen var en av grundpelarna till att jag tillsammans med övriga tränarkollegor engagerade oss. Vår ambition har varit att värna om att ha spelare som uppmuntras, leds, sporras och ser upp till förebilder i högre lag, såsom juniorlag och A-lag.

Främsta anledning till att vilja delta i FCH:s verksamhet är att få möjlighet att främja kanalerna mellan ungdomsverksamhet och A-lagsverksamhet. Dessutom att få föräldrar till blivande och nya innebandyspelare att se att man bidrar och tillhör ett större sammanhang som spelare, tränare och förälder.”

Marie Österström

Mitt namn är Marie Österström. Jag är en vanlig Svensson med sunda värderingar och med ett stort rättvisepatos.

Har sedan jag var ung spenderat stor del i någon form av förening. Antingen har jag själv utövat sporten eller varit med som förälder. Har därför hängt i många gymnastik, hockey och innebandyhallar.

Jag har en positiv livssyn och är inte rädd för att ta i och gå de extra milen om det behövs. Har ett stort engagemang och vill alltid göra mitt yttersta. Och det är med dessa egenskaper jag tänker att jag vill bidra till FCH:s styrelse.

Ulf Holst

Min relation till innebandyn har varit väldigt nära och stor del av mitt liv. Har sysslat med innebandy sedan 1979 då vi spelade på fritidsgården och startade föreningen som hette Viskan. Idag heter föreningen FC Helsingborg. Har under FCH:s resa haft flera positioner som t.ex. spelare, tränare, styrelsemedlem, ordförande, utbildare samt sportchef. Har även varit instruktör i Skånes Innebandyförbund under två år. De senaste två åren har jag varit ledamot i Svensk Innebandys Förbundsstyrelse.

Yrkesmässigt arbetar Ulf idag som Försäljningschef på Skånemejerier. Hans styrkor är att driva målinriktade processer och att utveckla organisationer genom utveckling av personer. Ledarskap är Ulfs stora intresse och han står för effektivitet och resultat och når dit genom ledorden Fokus, Tydlighet, Förståelse och Glädje.

Jag bidrar med stor bred erfarenhet, ett stort hjärta för FCH som förening och en hög ambition att lyckas med att ta FCH till nästa nivå som förening. Gäller att säkerställa en bra ungdomsverksamhet som utvecklar våra barn och ungdomar, både sportsligt och också deras värderingar. Samtidigt behövs också representationslag i eliten som är loket och som driver föreningen framåt, både medialt och ekonomiskt. FCH ska vara en naturlig del av samhället och bli den folksport som vi strävar mot.