Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Årets Innebandyfest: FCH och Partners bjuder på Fri Entré!

8 december 2023 12:01
Herr

Innebandyälskare, det är dags att markera kalendern för den ultimata innebandyupplevelsen! Den 14 januari kommer Helsingborg Arena att gunga när FCH tar sig an Kalmarsund i Svenska Superligan. Vad som gör detta evenemang ännu mer spännande är att våra fantastiska partners har gått ihop för att erbjuda dig fri entré till matchen!


Förra året var det en stor succé när 3700 entusiastiska åskådare fyllde Arenan för att stötta sitt favoritlag. Atmosfären var elektrisk, och spelarna kände verkligen av det starka stödet från fansen. I år hoppas vi på att upprepa den fantastiska upplevelsen med lika många eller fler supportrar på plats!

Så, här är allt du behöver veta för att vara en del av denna innebandyfest:

Datum: 14 januari

Matchstart: 15:00

Plats: Helsingborg Arena

Entré: Gratis!

Tack vare våra generösa partners kan du nu uppleva SSL-aktionen utan att behöva betala för din biljett. Detta är ett unikt tillfälle att ta med familj och vänner för att njuta av högklassig innebandy helt kostnadsfritt.

För att säkra din plats, besök länken här och boka din biljett.. Det är enkelt och smidigt!

Så låt oss tillsammans skapa en oförglömlig atmosfär och stötta vårt älskade FCH när de tar sig an Kalmarsund. Glöm inte att ta med dina vänner och familjemedlemmar för att göra detta till en riktig fest. Vi ses den 14 januari i Helsingborg Arena, redo för en spännande match i Svenska Superligan!